Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
aneta.p pisze:jaki jest wymiar klatki wystawowej, chodzi mi o dł. i szer. na plexę na przód?
catani pisze:a czy ktos wie gdzie mozna kupic taka folie-gotowca?
produkuje toto ktos?
Barbapapa pisze:A nie lepiej, zamiast folii( bardzo ogranicza przepływ powietrza) kupić choćby i siatkę przeiw owadom do okien? kosztuje parę groszy, wytrzymała, duża. Można kupić tiul czarny lub w innym kolorze, obszyć tasiemką (lamówką) i doszyć troczki lub zapinać żabkami.
catani pisze:Barbapapa pisze:A nie lepiej, zamiast folii( bardzo ogranicza przepływ powietrza) kupić choćby i siatkę przeiw owadom do okien? kosztuje parę groszy, wytrzymała, duża. Można kupić tiul czarny lub w innym kolorze, obszyć tasiemką (lamówką) i doszyć troczki lub zapinać żabkami.
masz racje![]()
wiec ponawiam pytanie-gdzie kupic taka siateczke i ktora polecasz?
Atka pisze:aneta.p pisze:jaki jest wymiar klatki wystawowej, chodzi mi o dł. i szer. na plexę na przód?
Jak chcesz folię/siatkę na przód, to z serca Ci radzę mieć taką 140x70, która się łatwo daje dopasować i zamocować również na 120x60.
Jeżdżąc po Polsce można spotkać wszelkie wymiary pomiędzy tymi dwoma
Ne ma za co.aneta.p pisze:Atka pisze:aneta.p pisze:jaki jest wymiar klatki wystawowej, chodzi mi o dł. i szer. na plexę na przód?
Jak chcesz folię/siatkę na przód, to z serca Ci radzę mieć taką 140x70, która się łatwo daje dopasować i zamocować również na 120x60.
Jeżdżąc po Polsce można spotkać wszelkie wymiary pomiędzy tymi dwoma
Plexę raczej nie przytne na wystawie, czyli kupić lepiej 120 x 70, bo mogą być te mniejsze klatki?...
Dzięki dziewczynyza pomoc!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: owieczkus, SMK1 i 6 gości