gigakot, mikrokot i mechakot. Koty piwniczne :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2009 16:44

GRazyna pisze:
15pietro pisze:10 kg syjam 8O chciałabym to zobaczyć

mówisz i masz :D: Obrazek oraz Obrazek
no dobra, wiem, że powinien zrzucić jakieś 2 kilo. On jest wielki to prawda ale za gruby też jest :evil: Tylko on żyje żeby jeść. Chrupki :twisted:

matko jaki potwór 8O wygląda jakby zeżarł swojego właściciela razem z kopytami :lol:

GRazyna pisze: Zosia ja tylko nie wiem czy to co piszesz o Elvisie to wszystko prawda. On przecież jako przedstawiciel rasy pierwotnej winien być samodzielny, przebiegły, inteligentny i czujny 8) a Ty takie historie tu zapodajesz...

Rasa pierwotna he he, jego ofiara prędzej by z nudów umarła zanim Elvis podjąłby decyzję o polowaniu, na drzewo nie wlezie bo by się zabił spadając przez przypadek. Po kilku miesiącach bez wyczesywania nie byłby się w stanie przemieszczać przez kołtuny o ile wcześniej nie przekręciłby się z powodu zakłaczenia :roll: On niewątpliwie ma coś pierwotnego- rozwój komórek nerwowych zatrzymały mu się na etapie prehistorycznym.

Mechaty chyba znowu będzie smarkał, właśnie kichnął i posapuje :crying: wczoraj chwaliłam się wetce, ze wszytko jest ok :?
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Wto sie 04, 2009 17:17

15pietro pisze:matko jaki potwór 8O wygląda jakby zeżarł swojego właściciela razem z kopytami :lol:

A to nie jest wykluczone, bo Grażynka szczuplutka bardzo... :lol:
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto sie 04, 2009 17:18

no nie ma się co dziwić, że szczuplutka, bo pewnie kot wszystko w domu zjada :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto sie 04, 2009 17:39

Przepraszam, czy ja mogła bym pożyczyć kota na odchudzanie? Zapłacę... 8O Mnie się ostatnio przytyło troszkę.... :oops:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sie 04, 2009 17:41

sffinki jesteście :pig: :pig: :pig:
przecież nie będę pierworodnemu od ust odbierać :twisted:
a był takim malutkim białym kociaczkiem :roll:

A! Ulubione jego miejsce do spania to człowiek. Brzuch na przykład. Albo nogi jak człowiek śpi na brzuchu :twisted:
Ostatnio edytowano Wto sie 04, 2009 17:44 przez GRazyna, łącznie edytowano 1 raz
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Wto sie 04, 2009 17:42

Zosiu a może Mechaty po prostu se kichnął...
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Wto sie 04, 2009 17:52

GRazyna pisze:A! Ulubione jego miejsce do spania to człowiek. Brzuch na przykład. Albo nogi jak człowiek śpi na brzuchu :twisted:

A oczki ci nie wypadają? 8O Bo ja to bym chyba lekki wytrzeszcz miała co najmniej :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto sie 04, 2009 18:02

Pomponmama no jakbyś przy tym była 8O oczywiście że wychodzą, a nogi drętwieją.
A do tego on mruczy jak jumbo jet. Spać nie można :twisted: I chociaż ma 3 komórki (bez wzajemnych styków) to i tak jest najcudowniejszy na świecie. Reaguje na imię, umie na hasło "poproś" usiąść na zadku, aportował nawet zabawki (jak za nimi biegał). No przekochany jest chociaż ma mózg biedronki a ciałko słonia...
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Wto sie 04, 2009 18:05

GRazyna pisze:Zosiu a może Mechaty po prostu se kichnął...

niestety dziś zdarzyło mu się znowu zagulgotać i miał atak podobny do astmatycznego :( Nosek ma jak na razie suchy, gile nie ciekną więc może samo mu minie jak go trochę biostyminą nafaszeruję.
Obrazek

15pietro

Post » Wto sie 04, 2009 18:42

GRazyna pisze:Pomponmama no jakbyś przy tym była 8O oczywiście że wychodzą, a nogi drętwieją.
A do tego on mruczy jak jumbo jet. Spać nie można :twisted: I chociaż ma 3 komórki (bez wzajemnych styków) to i tak jest najcudowniejszy na świecie. Reaguje na imię, umie na hasło "poproś" usiąść na zadku, aportował nawet zabawki (jak za nimi biegał). No przekochany jest chociaż ma mózg biedronki a ciałko słonia...

Jejku jak tyś się tych komórek doliczyła? 8O Szacun... A wiem, co to znaczy, bo mój Frędzelek co prawda 6 kilo, ale skomasowane w drobnym kotku. To znaczy drobnej budowy, bo nieco tłustawym :oops: W bezdech wpadam jak mnie zaczyna udeptywać :lol:
15 piętro może bez paniki z Mechatym, przecież ty też czasem kichasz, a nie masz od razu kataru :D Mam nadzięję, że będzie ok. Mechatku nie choruj, ciocia pieknie prosi...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto sie 04, 2009 18:54

mam niejasne wrażenie, że im kot większy tym gorzej mu styka na obwodach :twisted: Chyba Elvis z Erykiem by się nieźle dogadali.
Tak mi przyszło do głowy, ze jego zamiłowanie do odkurzacza może być zachętą do odessania tłuszczu :P
Obrazek

15pietro

Post » Wto sie 04, 2009 20:15

Im większy kot tym mu gorzej styka, powiadasz... To trochę jak z chłopakami z siłowni :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sie 04, 2009 21:07

juhuhuhu jadę jutro rano na Roztocze! wczoraj powzięłam taki plan i miałam jechać sama. Właśnie koleżanka rowerzystka wysłała mi smsa, ze siedzi nad Wisłą patrzy na pociągi i - trzeba jechać :) Uwielbiam z nią wyjeżdżać bo jest zupełnie bezstresowa i zdrowo rąbnięta 8)
Super, szykują się długie wieczory przy piwku i kartach, poranki z kawą przed chałupą oraz słoneczne dni na rowerach.
jejku mam ochotę skakać ze szczęścia :D tam jest najpiękniej na świecie
Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Wto sie 04, 2009 21:27

Brawo! A ja za dwa tygodnie będe piła kawę na mojej kładce na Podlasiu. Będe tez kosić trawę kosą, jeść robaczywe papierówki, doglądać krów i gadać z ludźmi we wsi o tym jaka będzie zima latoś. TŻ nie będzie się golił przez cały ten czas a kąpał będzie się jedynie w rzece. Będzie rąbał drzewo i przegadywał z sąsiadem noce przy ognisku. Juz się nie mogę doczekać!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sie 04, 2009 21:34

Eryk dogaduje się ze wszystkimi. Jeśli tylko uwierzy, że nie chcą go pożreć :twisted: I nie ważne czy jest to MCO, norweg czy syberyjczyk czy 6cio tygodniowy glut.

A co Koleżanki Szanowne czynicie ze swoim dobytkie czterołapnym na czas wyjazdu, hę?

A może Mechaty tylko se kichnął :twisted:
Obrazek Obrazek

GRazyna

[poprzednia][następna]