Ogólnie rzecz biorąc: do doopy. Ze mną.
Anemia, somatyczne konsekwencje deprechy i megaarytmia
Tym samym otwieram zapisy na Dranie: którego komu zapisać w testamencie. Domyślam się, że z takim Półgłówkiem na przykład pewnie nie będzie problemów

(zresztą chyba obiecałam go już gattarze

), na Maciejka też może któraś z Was się skusi, Nunka jest ładna, więc może też, Żabuś miziasty... Ale komu mam wcisnąć Duńkę, Liliana i Burasa

???
Aaaaa, zaraz zaraz... Przecież Licho wcale nie jest moim kotkiem, Marcelibu twierdzi czasami, że jest jej
Więc chyba w nieszczęściu nie odmówi mu kawałeczka kąta i miski z Whiskasem
, jak Wam się wydaje?
Nie do śmiechu mi.
Wczoraj kupiłam Chudej jakieś kropelki witaminowe (maltpasty nie było, zamówiłam), suchy Pro Plan dla kociaków i parę gatunków mokrego, którego dotąd nie próbowała. Kropelek jeszcze nie dawałam
(znów po powrocie do domu padłam i spałam do rana
), Pro Plana zakopała, a z Animondy Cuisine z kaczką swoim zwyczajem wylizała tylko sos

Ni ją żywić ni ją leczyć
Spała wtulona we mnie jak huba, nie odsuwałam jej, chociaż było mi strasznie gorąco...
Kto wie, ile jeszcze czasu nam zostało, obawiam się, że niespecjalnie dużo
A potem będę tak tęsknić za tą moją namolną, ukochaną wierną chudziną
Poza tym: Obińka jest kochana
Powinnam jak najszybciej powrzucać jej ogłoszenia, bo chyba zaczyna się już przyzwyczajać - dlaczego jasna cholera na WSZYSTKO brakuje mi siły i czasu, na to też
...? Co prawda towarzystwo Pioplusia wpływa na nią druzgocąco (przynajmniej ja tak to widzę

, ona chyba wręcz przeciwnie, sprawia wrażenie bardzo szczęsliwej

), ale ogólnie rzecz biorąc jest przemiłą, bezproblemową i bezkonfliktową wesołą kociną - szlag mnie trafia, kiedy pomyślę o babie, która wydała na tę odrobinkę wyrok, najprawdopodobniej bezpodstawnie

... Chyba nie miała jeszcze w życiu do czynienia ze szczającym po mieszkaniu i/lub agresywnym kotem, w celach demonstracyjnych chętnie pożyczyłabym jej Juliszka i Tadzinę (a jeszcze lepiej: Baśkę

).
Przepraszam za ciągły brak czasu i zdjęć

W nowej pracy baaardzo OK, może w nocy zdążę napisać więcej.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]