wczoraj wciągnęła 150 g jogurtu zaraz jej podam jeszcze jeden
szkoda mi jej bo odizolowana siedzi - mam nadzieję, że niedługo zrobi co trzeba
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NinaD. pisze:jeszcze nie było![]()
wczoraj wciągnęła 150 g jogurtu zaraz jej podam jeszcze jeden
szkoda mi jej bo odizolowana siedzi - mam nadzieję, że niedługo zrobi co trzeba
Dzyśka pisze:Przeprasza, że tak się wtranacam nie do końca na temat, ale czy wie ktoś, co z Aramisem? Bo jakiś czas temu była o nim mowa i tak się zastanawiam...
anna57 pisze:Dzyśka pisze:Przeprasza, że tak się wtranacam nie do końca na temat, ale czy wie ktoś, co z Aramisem? Bo jakiś czas temu była o nim mowa i tak się zastanawiam...
Aramis chyba siedzi w Przyborówku jeszcze
Jowita będzie wiedziała, co się z nim dzieje....
zabers pisze:Tym smutniejsze, że na tamtejszym forum w dalszym ciągu prym wiedzie Weronia. Weszłam sobie tam onegdaj i jestem zupełnie zdegustowana, żeby nie powiedzieć przerażona. Np. pewna pani pyta o radę jak tu znaleźć opiekę dla psa na tydzień, bo na hotel ją nie stać, a chce jechać na wesele własnego dziecka. A Weronia jej na to (ze świętym oburzeniem), że ma nie jechać, bo zwierzę to obowiązek. Jeśli w tym duchu są prowadzone rozmowy z ludźmi, to czarno widzę. Są koty w ogłoszeniach na stronie (chyba 4), ale Aramisa w nich nie ma.![]()
Obawiam się, że P. Wanda nie ma tam wiele do powiedzenia.
link do strony:
http://www.uwandy.schronisko.net/page1.html
NinaD. pisze:kupka poszła![]()
![]()
Fabiolka zadowolona bo znowu ma dostęp do balkonu
pozdrawiamy
aga9955 pisze:koperata pisze:Ania_NSP pisze:
Odszukałam fotkę Rysia. Może dostaniemy jakąś aktualną???
Oczywiście. Jak wrócę z wakacji![]()
I jak opanuję tajemną dla mnie umiejetnośc wklejania zdjęć
A jak ma sie Rysio:) tak bez zdjec:) dzieki za dom ktory mu dalas na cale jego zycie:))))) wiekie poklony:)
Nie ma ikonkiz poklonem
koperata pisze:aga9955 pisze:koperata pisze:Ania_NSP pisze:
Odszukałam fotkę Rysia. Może dostaniemy jakąś aktualną???
Oczywiście. Jak wrócę z wakacji![]()
I jak opanuję tajemną dla mnie umiejetnośc wklejania zdjęć
A jak ma sie Rysio:) tak bez zdjec:) dzieki za dom ktory mu dalas na cale jego zycie:))))) wiekie poklony:)
Nie ma ikonkiz poklonem
Przepraszam, że dopiero teraz. Byłam na wakacjach.
Rysiu nabiera ciałka. Polepsza mu się futerko. Ale jak może być inaczej, skoro przy miseczce jest zawsze pierwszy![]()
Jest spokojny, pogodny, łagodny. Nie przepada za kotłowaniem się z innymi kotami. Ulubioną zabawką jest patyczek z piórkiem. Wtedy budzi się w nim bestia![]()
W sumie nie bardzo wiem co napisać![]()
Rysiu po przyjeździe do mojego mieszkanka, od razu poczuł się od jak w domu. I tak zostało
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1678 gości