[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 01, 2009 21:08

dreag bardzo mi przykro.

monia3a obejrzałam TOZ-ową stronkę i znalazłam Drako. Czy to ten, którgo Ci podrzucono. Jeżeli tak, to jest nie do poznania. Piekny z niego pies.

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie sie 02, 2009 7:58

Jednego z rudości moich wczoraj zawiozłam do nowego domku, do Studzianek :) chętnie sama bym się przesiedliła do podobnych klimatów :) może kiedyś :)

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie sie 02, 2009 7:59

Nasza Bura czuje się lepiej - fizycznie. Miejsce po sterylizacji zarasta sierścią, a i oczko jest jakby wyraźniejsze.Psychicznie - zaleca się do rudasa, robi baranki i ociera się o niego.Ale nie tylko o tym.Wczoraj wieczorem po nakarmieniu jej i 3 pozostałych kotów poszłyśmy z p.Elą w inne miejsce, a za nami Bura.Uliczką między blokową szło małżeństwo - ona w ciąży- w psem bez kagańca i biegnącego luzem.Nastąpiła szczepa, pobiegłyśmy w stronę walczących z krzykiem,że z psem chodzi się na smyczy.A pan ze stoickim spokojem - "to was trzeba wsiąść na smycz".Bura pobiegła na podwórko przedszkolne - była cała.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Nie sie 02, 2009 8:31

Trzeba było wezwać straż miejską i poprosić o ukaranie oraz sprawdzenie czipa i aktualnych szczepień na wściekliznę.

moniu szkoda że nie zgadałyśmy się wcześniej, bo w Studziankach jest sprawa do załatwienia, będę musiała dziś jechać :?

Pamiętacie Iwana? Zapoznaje się z naszym blokowym kocurem
Obrazek

Sprawdza zakupy
Obrazek

Oto co znalazł:lol:
Obrazek

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Nie sie 02, 2009 10:35

A to specjalnie dla basicy :twisted:
Obrazek

Obrazek

Aga&2 czy mogę liczyć na umieszczenie damy na kotkowie?

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Nie sie 02, 2009 11:34

OO jaki zbój z tego Iwana - taki kawał kiełbasy pociągnąć.Moje starają się obgryzać subtelnie, nie wyciągając, tak że jakby co to nie one :)

Słonko pewnie, podeślij mi fotki na maila. Może jeszcze spróbuj cyknąć w dzień, w dziennym świetle to oczęta panience nie będą tak świecić. NO i marzy mi się dla niej różowe lub niebieskie tło :) ale mam wymagania :roll:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie sie 02, 2009 15:11

[quote="janna019"]A to specjalnie dla basicy :twisted: quote]

janna019 Ty wiesz co ja teraz napiszę :evil: kuszenie spokojnego człowieka na takie puchate ogony powinno być prawnie zabronione kościół też tego zabrania....odmawiasz czasem paciorek ? "...i nie wódź nas na pokuszenie..." to chyba z dekalogu....PRAWDA ???????

gdzie wynajdujecie takie piękne koty? same przyłażą? :crying:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie sie 02, 2009 15:45

Nie, no Basica aż tak dobrze to nie ma - Joanna musiała polować na nią całe 5 minut :wink:
Co do Twojej Tri panienki - z uwag marketingowych - piękna aukcja nawet ze szlaczkiem :)
Zmieniłabym tytuł- na "oryginalnie umaszczona koteczka Tricolor Białystok" Ten Białystok po to że jak ktoś przegląda ogólnie, a nie filtruje i widzi swoje miasto to mu łatwiej. Choć oczywiście jak będziesz chciała panienkę gdzieś wysłać to też śmiało...)
Poza tym jak się wstawia foty, to żeby nie płacić za kolejne zdjęcia można skorzystać ze sprytnej opcji - nad polem do wpisywania tekstu pojawia się rząd ikonek (min takie jak w WORDZIE)
Trzeba wybrać piątą od lewej - z niebieskim znaczkiem. W pierwszym pasku "lokalizacja URL" trzeba skopiować fotę. Np z kotkowa - stajesz na focie pięknej koty, klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz "kopiuj adres odnośnika" I to wklejasz do paska.
NO i jest fota :) Wkleja się tam gdzie stał kursor.
Wychodzą większe i może bardziej czytelne. No i nie trzeba za nie płacić :)
Tak sobie pozwoliłam tu pozaśmiecać, ale może jeszcze komuś się przyda.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Nie sie 02, 2009 15:57

Agatko bardzo dziękuję za przydatne rady, wiesz to moja pierwsza aukcja, na której sprzedaję (jak to pasqdnie brzmi) ULUBIONĄ KOTĘ, zaraz postaram sie pozmieniać wszystko zgodnie z Twoimi zaleceniami, wiesz....to wszystko błędy nowicjusza :)

ale w miejscu fotki pojawił sie tylko napis....obraz :(
Ostatnio edytowano Nie sie 02, 2009 16:10 przez Basica, łącznie edytowano 1 raz

Basica

Post » Nie sie 02, 2009 16:02

Basica - absolutnie żadne błędy :) Aukcja jest jak najbardziej profesjonalna.
Tylko czasem takie drobne tricki podnoszą oglądalność.
Np jakiś czas temu był Jokerek dorotak. Póki było normalne foto Jokerka - oglądalność była taka sobie. A jak Jokerka zacząl reklamować wyciągnięty ET Szałwii wzrosła kilkakrotnie :)
Obrazek 

aga&2

Post » Nie sie 02, 2009 16:14

mam od wczoraj 70 wejść....i nic, a pieknota czeka :crying: coraz bardziej lubimy się....jeszcze trochę i nie oddam jej, nawet sikajace chłopaki nie będą nam w stanie olać adopcji :twisted:

Basica

Post » Nie sie 02, 2009 19:58

Apeluję o rozglądanie sie! Wczoraj oddałam kotkę Tulinkę, obecnie w dziale "z ostatniej chwili", a ona już wieczorem uciekła od nowych opiekunów na Jaroszówce. Może być początkowo nieśmiała, ale po chwili kiciania podchodzi i pozwala wziąść się na ręce. Jestem załamana bezmyślnością ludzką!

*sissi*

Od: Pon cze 22, 2009 12:06

Post » Nie sie 02, 2009 20:14

Przeglądałam zdjęcia i takie coś wygrzebałam :lol:

Obrazek

:twisted: :twisted: :twisted:

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Nie sie 02, 2009 20:46

Bakteria pisze:Przeglądałam zdjęcia i takie coś wygrzebałam :lol:

Obrazek

:twisted: :twisted: :twisted:

to płacz nad ludzkę głupotą Bakteryjko....mówię o nowych opiekunach Tulinki....jak mozna nie pilnować nowiutkiej kici :?:

Basica

Post » Nie sie 02, 2009 21:14

Dlatego ja zawsze i do znudzenia powtarzam przyszłym opiekunom kotka co można a czego nie można, a przede wszystkim uświadamiam ich aby pod żadnym pozorem nie wypuszczać kotka przez dłuższy czas po adopcji...

Mam nadzieję, że kicia się odnajdzie, była wysterylizowana ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

[poprzednia][następna]