Moje MP6 - część trzecia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 01, 2009 13:54

Psociu, uważaj na siebie i zdrowiej! :love:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob sie 01, 2009 14:25

nanetka pisze:Psociu, uważaj na siebie i zdrowiej! :love:

Ciotka, ja nie mam czasu na to, żeby uważać na siebie, ciągle mam urwanie epka z dziewuchami
Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 01, 2009 14:43

nanetka pisze:Misiuniu, nie martw się! Niebawem się zagoi :ok:

Bardzo dziękujemy za wsparcie.Pewnie,że się zagoi, ale na razie to kiepsko sie czujemy :cry: Najgorszy ten głupi kubraczek! W tym to tylko do tyłu da się chodzic :cry:

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Sob sie 01, 2009 14:52

o rany hiszpania, to ja zazdroszcze i to bardzo;)

dla 2jki cudownych solenizantów całe mnustwo zdrówka i wszystkiego co najlepsze oraz tysiecy pomyslow na zabawe i psoty zyczymy my:)

wpadlam na sekundke wc postaram sie pozniej o cos lepszego;)

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Sob sie 01, 2009 14:54

MaryLux pisze:

Ciotka, ja nie mam czasu na to, żeby uważać na siebie, ciągle mam urwanie epka z dziewuchami
Psot

No tak. Zapomniałam, że Ty musisz pilnować tych Twoich dziewczyn :D Ale z Ciebie super opiekuńczy kocur :love:

nanetka

Post » Sob sie 01, 2009 14:56

Yoko pisze:
nanetka pisze:Misiuniu, nie martw się! Niebawem się zagoi :ok:

Bardzo dziękujemy za wsparcie.Pewnie,że się zagoi, ale na razie to kiepsko sie czujemy :cry: Najgorszy ten głupi kubraczek! W tym to tylko do tyłu da się chodzic :cry:

Misiuniu, kilka dni pochodzisz w tym kubraczku i to szybko minie. A kubraczek jest po to żebyś sobie przypadkiem krzywdy nie zrobiła w brzusio :1luvu:

nanetka

Post » Sob sie 01, 2009 14:59

ania1985 pisze:o rany hiszpania, to ja zazdroszcze i to bardzo;)

Ja się też już nie mogę doczekać :D Normalnego urlopu to ja nie miałam od 3 lat :( Ostatni raz na wczasach byłam w 2006r. W 2007r. miałam ślub i akurat w tym czasie zaczynałam nową pracę więc urlopu nie dostałam, a w sierpniu 2008 miałam 2 tygodnie, które przeznaczyliśmy z TŻ'em na remont mieszkania... Tak więc należy nam się :D Moje Panny w tym czasie będą pod bardzo dobrą opieką moich rodziców :D

nanetka

Post » Sob sie 01, 2009 15:03

nanetka pisze:
MaryLux pisze:

Psot

No tak. Zapomniałam, że Ty musisz pilnować tych Twoich dziewczyn :D Ale z Ciebie super opiekuńczy kocur :love:

Psot jest rzeczywiście niesamowicie opiekuńczym chłopczykiem
Duża

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 01, 2009 16:48

estupendamente:)
nie mogliscie wybrac lepiej jesli idzie o europe- choc rzecz gustu, Iza pewnie polecilaby Irlandie;)
ja tam moze hiszpania nie jestem zafascynowana chorobliwie tak jak meksywkiem, kolumbia i venezuela ale ten sam jezyk i podobny mimo wszystko temperament:)

ania1985

Post » Sob sie 01, 2009 20:05

Hiszpania dlatego - bo ciepło, bo słonecznie, bo się opalę :D Mam nadzieję, że się opalę, bo ja ciężko się opalam i na razie jest środek lata a ja wyglądam jak córka młynarza :lol:

nanetka

Post » Sob sie 01, 2009 20:27

Witamy Cioteczki i Koteczki! Bardzo dziękujemy za piękne życzenia :love:
Nie dostałam dziś ani jednego powiadomienia do naszego wątku, a tu taka niespodzianka :P

Elu, proszę nie płakać, kocich i psich dzieci - zwłaszcza tych niechcianych - jest wystarczająco dużo. A że kubraczek uwiera i brzuszek troszkę boli - przykre to, wiem :( Ale za 2 tygodnie śladu nie będzie :ok: Głaski dla Misi i całej gromadki :love:

Nanetko, ja na Półwysep Iberyjski chętnie się kiedyś wybiorę, chociaż chyba chętniej do Portugalii - uwielbiam słuchać fado, jest takie nastrojowe i chwyta za serce. Ale oczywiście najpierw chciałabym na Antypody, do Nowej Zelandii też. Tylko musiałabym strzelić chociaż piątkę w Totka, żeby mieć kilka tysiaków na bilet (niestety, wpław za długo by to trwało :wink:). No i ta doba, albo nawet więcej, w samolocie :roll: Ja naprawdę polubiłam latanie, ale to jednak trochę długo. Można się nabawić odcisków na pupie, totalnej drętwoty nóg i uzależnienia alkoholowego :wink:

Aniu, kraj latynoskie są u mnie powiedzmy w pierwszej siódemce na liście miejsc do zwiedzenia (po Irlandii - haha, niespodzianka :wink: - Antypodach, Kanadzie, Japonii, Walii i Chorwacji), ale hiszpańskiego bardzo chciałabym się nauczyć, bo fajny jest :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 01, 2009 20:29

MaryLux pisze:

Psot

Psocie, cieszę się, że jesteś dzielny, nie poddajesz się choróbsku i pilnujesz Dziewczyn. Tak trzymaj! :ok:

Erin

Post » Nie sie 02, 2009 7:10

japonia?
w japonii to chyba jedza.....koty:(

ja jechalam wszedzie autokarami jak do tad- belgia, francja
i samochodem 2 lata temu do bulgarii przez wegry, slowacje i rumunie- najdluzsza podroz w moim zyciu. i niebezpieczne, rumunskie dzieci wyskakujace na ulice to nie mit- niestety

tak czy siak teraz moge sobie tylko pogadac bo nie mialabym z kim zostawic Kiciuni, a nie bede ryzykowac Jej zdrowka dla nawet najlepszych 2 czy 1 tygodnia.
zreszta czym jest tydz wakacji do radosci kt daje mi mój Grubasek przez caly rok, na co dzien :):):)

ania1985

Post » Nie sie 02, 2009 9:11

Aniu, koty jedzą w Chinach :(

Ja też wolę być z moimi futerkami, ale czasami chętnie bym odpoczęła. Nie sposób cały rok na okrągło siedzieć w domu. A Ty przecież mogłabyś zabrać Kicię ze sobą - co innego my, z naszymi stadami :wink:

Erin

Post » Nie sie 02, 2009 9:16

Dzień dobry Cioteczki! My dziś odwiedzamy z rana, bo potem jedziemy w góry niedaleko Suchej Beskidzkiej do siostry TŻ'a :D I wracamy dopiero wieczorem. Więc jak nam się uda to dopiero wieczorem się pojawimy :D

Tak więc wszystkim Cioteczkom i ich Koteczkom życzymy udanej słonecznej i ciepłej niedzieli oraz wypoczynku! 8)

nanetka

[poprzednia][następna]