Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:hihi zwroccie uwage,m ze nikt nie unosi sie nad uroda kotow , drzwi , tylko nad tym ,ze nie obsikaly![]()
miau jest jednak bezkonkurencyjne , rechocze jak ropuch z radosci
)
kaa7 pisze:anulka111 pisze:hihi zwroccie uwage,m ze nikt nie unosi sie nad uroda kotow , drzwi , tylko nad tym ,ze nie obsikaly![]()
miau jest jednak bezkonkurencyjne , rechocze jak ropuch z radosci
)
Nad urodą kotów piałam parę razy, a drzwi nowych nie widziałam![]()
A jak zobaczę i się zakocham to co będzie? TŻ szybciej zgodzi się na drzwi niż na kotaWątpię tylko, czy Mirka będzie chciała je wyadoptować ....
i postepuj tak dalej , hmmm nie chce sie wtracac, ale moze malutki wypad ......do sklepu z bielizna by pomoglkaa7 pisze:Anulka, nie masz pojęcia co ja w domu wyrabiam.
Jestem ideałem nad ideały, a łaszę się nie gorzej od namolnych miziaków
Oczy mi się już takie wielkie zrobiły, że kot ze Shreka to przy mnie kret
anulka111 pisze:i postepuj tak dalej , hmmm nie chce sie wtracac, ale moze malutki wypad ......do sklepu z bielizna by pomoglkaa7 pisze:Anulka, nie masz pojęcia co ja w domu wyrabiam.
Jestem ideałem nad ideały, a łaszę się nie gorzej od namolnych miziaków
Oczy mi się już takie wielkie zrobiły, że kot ze Shreka to przy mnie kret)) i jakis taniec radosny w domku
)
to smao pomyslalam hihi tez nie mam Tz ....wiec problem kombinowania zgody mi odpadl , a teraz mam z glowyAgn pisze:Tak na marginesie.
To nic osobistego, Kaa7.![]()
Tylko tak sobie myślę....
chyba lepiej nie mieć TŻ-a, skoro tyle trudów trzeba przedsięwziąć, żeby mieć wymarzonego kota. Ja to jednak leniwa jestem....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 101 gości