PcimOlki pisze:W takim razie, może należałoby rozważyć możliwośc optymalizacji działania. Mam na myśli zarówno przegląd konfiguracji pod kątem wydajności jak ew. implementację protez sprzetowych w rodzaju memcache. Przyznam, że nie rozumiem jakim cudem w sierpniu 2006 mogło być 468 użytkowników, gdy teraz przy 250 userach jest katastrofa. Chyba coś zostało zmienione w niewłaściwym kierunku.
Ponadto, od kilku dni, nie działa upload.miau.pl. Jeśli ma być o zachęta do relokacji na zewnętrzne hosty, może należałoby to ogłosić?
Czy cotygodniowa synchronizacja zegara maszyny z którymś z serwerów ntp jest również zadaniem wyjątkowo trudnym?
Gdybym zrozumiała o czym tu napisałes tobym pewnie nie odpowiadała.
Odpowiem na to co zrozumiałam
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 10:31 Temat postu: Problem ze wstawianiem zdjęć na forum!!!
Pisze Legnica
Od piątku 10 lipca nie udaje mi sie przesłać zdjeć przez upload miau,proszę o sprawdzenie skąd taki problem?
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 21:06 Temat postu:
Pisze lrafal
Niestety sponsoring uploadu się kończy, więc usługa na razie będzie wsytrzymana.
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 15:09 Temat postu:
Pisze zenia
a coś w zamian
????
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 17:19 Temat postu:
Pisze lrafal
www.fotosik.pl
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 22:27 Temat postu:
Pisze Aniołek_
jeszcze na tinypic.com można wstawiać zdjęcia
lub imageshack.us
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:50 Temat postu:
Pisze lrafal
Ja mam kopię uploadu. Ale zajmuje ona 43Gb i jest troche problem z uruchomieniem tego w innym miejscu
To ten wątek(tytuł rzeczywiscie nie wiele mówi)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96 ... highlight=