I również bardzo ładnie proszę I pozdrawiam po wojażach.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
kasia(1) pisze: Kropko XL, mamusia na pewno zajrzy na Twój wątek, tylko musi remont skończyć i mieć dostęp do neta....a na razie ja tak tam nieśmiało weszłam
A zapraszam,zapraszam Kasiu-jesteście obie zawsze mile widziane!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Na pewno pomagają przy malowaniu Moje np. jak ściana była świeżo wymalowana to łapki zanurzyły w doniczce z ziemią a potem odbiły na ścianie robią "przesliczny" wzór
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Koteczki niestety nie bardzo pomagają, ponieważ drzwi są pozamykane...
Ale jak już dzisiaj pierwszy raz od tygodnia wyszły na odnowiony balkon, to się bardzo cieszyły