jeszcze miałam zabrać kotkę z chorą łapką.....do Siedlec podobno...
ja wychodzę już na spotkanie.... czekam na info co z Łodzią, czy ma brać do W-wy.
Będę czynna po 17, pa!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:jeszcze miałam zabrać kotkę z chorą łapką.....do Siedlec podobno...
ja wychodzę już na spotkanie.... czekam na info co z Łodzią, czy ma brać do W-wy.
Będę czynna po 17, pa!
Miodalik pisze:Hej - tu Lodzzabieram lacznie 4 szt - ale chyba tylko jeden transporterek bo jedzie do mnie mama z 3 kociat w ciezkim stanie. Na 90% moge podjechac na stacje W-wa Wschodnia jutro (sobota) - ale 100% pewnosc bede miala dzis wieczorem - i wtedy zadzwonie.
Kicia z biegunka dla ktorej jest DS tylko trzeba ja wyleczyc - chyba zostanie u Agness, bo ten domek to pewnie w okolicach Wroclawia... a ja moge miec duzy problem z izolowaniem ich od siebie i rownoczesnie od moich rezydentow - przynajmniej przez jakis czas. Agness wezmiesz ja prawda ?
Kicia_ pisze:Do Siedlec może pojechać Serducho i czarny kotek z chorą łapką z klatki w Kwarantannie. Ewentualnie, gdyby Serducho się nie znalazł, to błękitny (nie jest kaleką, ale psychicznie schron go wykańcza). Tylko nie wiem skąd wziąć taką ilość transporterów.
Fizycznie nie dam rady pomóc, ale w schronie będzie p. Domańska, można ją poprosić o wcześniejsze wypisanie kotów, żeby zaoszczędzić trochę czasu. Mogę z nią porozmawiać, jeśli trzeba, i poprosić o przygotowanie kotów.
Never pisze:Jeśli dobrze rozumiem, to kroją się 4 trasnporterki...co mnie tylko cieszy
, lubię wyzwania
.
ale nie boicie się, ze wam czmychnę z Takim dobytkiem i wyjadę z kraju?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości