ja mogę przechowywać i wysyłać, tylko będę musiała prosić o zwrot kosztów wysyłki z funduszu.
Zobaczymy co z Boguszkami, jakby co to wyślemy na razie Koninowi.
izydorka masz rację, w takim wypadku w sierpniu wszystko poszło by do koninskich bied, a z Boguszakami trzeba by się zastanowić jak zorganizować pomoc w przyszłości pamiętam, że Ania miała dobry pomysł z odkładaniem jakiejś sumki na "w razie czego" dla Boguszków, z tym, że nie byłaby to profilaktyka niestety
słuchajcie, mamy 154 zł. żeby kupić 6 opakowań potrzeba 160 zł.
jeżeli kupimy 6 opakowań, to jest całkiem ładna ilość. można by obdarować dwa miejsca, chyba że po prostu co miesiąc będziemy kupować tyle opakowań, na ile nas będzie stać, i rozdamy je najbardziej potrzebującym. Dla Konina mogłyby pójść np. 4, żeby było też dla innych kotów, nie tylko kociaków. zostałyby nam 2 opakowania.
może nie trzeba od razu wysyłać 'wszystkiego" tylko ustalić ile opakowań wysyłamy na jeden raz.
Nie wiemy przecież jak bedą wyglądać wpłaty co miesiąc, a teraz niektórzy wysłali za 2 miesiące lub trzy, a inni wyślą w sierpniu dopiero po raz pierwszy
ja też tak myślę, że będziemy kupować za tyle, ile w danym miesiącu uzbieramy, a wysyłać będziemy określoną ilość opakowań w jedno miejsce. co Wy na to?