Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 8:42

MartaAgnieszka pisze:Jakie dinozaury..... ...:) młodość zaczyna się dopiero po ......... (tu przemilczę;))

Święte słowa. Starym to się jest na własne życzenie!

Kasiu-kropko, może i dinozaury, ale ... T-Rex do dzisiaj budzi respekt. :wink: Czyli... nasi górą. :smiech3:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lip 31, 2009 8:44

zabers pisze:Żal mi tych naszych stworów strachliwców, ale co zrobić. Mówię Kulce "bądź jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"" :wink: , a ona echo. :wink:

:lol: za to Klemens mój nie daje się osłuchać. Mało, że chłopak nie ma płuc, serce w miejscu żołądka i wet, który nie zna kota dawno stwierdziłby zgon, to ten kretyn jeszcze mruczy. Nie pomaga ani łapanie za krak, ani puszczanie wody z kranu, ani gwizdanie. No ale pańcia kota zna i już wie jak odmruczeć. Otóż, drogie Panie, potrzebny jest do tego wentylator! Tak! Łapie się Puchatka, przystawia twarzą do wentylatora (ostatecznie może też być przenośna klima) i wtedy, takiego wiszącego na rękach można osłuchać. :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 31, 2009 8:46

:lol: :lol: :lol: -Martusia-nie przejmuj sie-my jak stare wino-im starsze-tym lepsze!
Ale przyznam sie bez bicia,że duchowo jestem dużo młodsza!-zawsze świetnie dogadywałam sie z osobami o wiele młodszymi od siebie!
I najważniejsze-akceptowac siebie i upływający czas,bez tego,cieżko jest żyć,a tak jest łatwiej i nam i innym przebywajacym z nami-na szczescie ja nie mam z tym problemu-czego i Wam życze i spadam -jeszcze musze wpaść do pracy na troszkę,podociągac sprawy przed urlopem,ale potem juz tylko wolność!-miłego dnia dziewczyny i czujcie sie jak u siebie-a ja jak wróce ,to nadrobię zaległości po południu-buziaki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 31, 2009 8:46

MartaAgnieszka pisze:chyba gafę walnęła, :oops: tak to jest jak czyta się mało dokładnie. Tu chodziło o rocznik skończenia szkoły podstawowej - tak :) a mi się wcięło do mojej mózgownicy że urodzenia. Dobra to ja już zamilczę :)

:lol: :lol: :lol:

Georg-inia

Post » Pt lip 31, 2009 8:49

Georg-inia pisze:... Otóż, drogie Panie, potrzebny jest do tego wentylator! Tak! Łapie się Puchatka, przystawia twarzą do wentylatora (ostatecznie może też być przenośna klima) i wtedy, takiego wiszącego na rękach można osłuchać. :roll:

No tego jeszcze nie słyszałam 8O bomba! :lol:

Jak "nie ma płuc, serce w miejscu żołądka"? Wstrzymuje oddech ze strachu, czy co?
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pt lip 31, 2009 8:50

Ja napiszę jedno - Kasia na pewno nie wyglądasz na "swoje lata"!!!!!
(żeby nie było - widziałam Twoje zdjęcia więc wiem :D )

a tak w ogóle - dzień dobry - jak tam kwartet?
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pt lip 31, 2009 8:56

Haniu-gdzie widziałas moje zdjęcia??-pewnie na NK??? :oops:
Wyglądam,czy nie,ale je mam i nie wstydze sie :lol: :lol: :lol:
Kwartet porozkładany w różnych katach-zalega pośniadaniowo,a ja z obrzydzeniem zbieram sie do pracy-na szczeście tylko na chwilę,ale musze!

A tę metode z wentylatorem musze wypróbowac-ciekawe,czy na wszystkie koty działa?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lip 31, 2009 8:56

Spadam zająć się pracą "społecznie użyteczną". Kasiu-kropki - całuski dla kwartetu. :)

"Wbijam kij w mrowisko i oddalam się w popłochu w nieznanym kierunku". :wink:

zabers

Post » Pt lip 31, 2009 9:00

Ja tez znikam-do zobaczenia! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 31, 2009 9:09

zabers pisze:Jak "nie ma płuc, serce w miejscu żołądka"? Wstrzymuje oddech ze strachu, czy co?

no nie ma :( miał raka, dwie operacje, wycięli mu całe prawe płuco i jeden płat lewego. Został tylko jeden płat do oddychania. No i się zrobiło za luźno, wszystko mu się poprzesuwało tam w środku, więc jak wet by kota nie znał... :lol:

Georg-inia

Post » Pt lip 31, 2009 9:14

kropkaXL pisze:Haniu-gdzie widziałas moje zdjęcia??-pewnie na NK??? :oops:
Wyglądam,czy nie,ale je mam i nie wstydze sie :lol: :lol: :lol:
Kwartet porozkładany w różnych katach-zalega pośniadaniowo,a ja z obrzydzeniem zbieram sie do pracy-na szczeście tylko na chwilę,ale musze!

A tę metode z wentylatorem musze wypróbowac-ciekawe,czy na wszystkie koty działa?

na NK :D , i wcale nie twierdzę, że nalezy się wieku wstydzić, absolutnie, ale to fajne chyba jest jak człowiek śliczny jest :oops:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pt lip 31, 2009 12:57

Georg-inia pisze:
zabers pisze:Jak "nie ma płuc, serce w miejscu żołądka"? Wstrzymuje oddech ze strachu, czy co?

no nie ma :( miał raka, dwie operacje, wycięli mu całe prawe płuco i jeden płat lewego. Został tylko jeden płat do oddychania. No i się zrobiło za luźno, wszystko mu się poprzesuwało tam w środku, więc jak wet by kota nie znał... :lol:

Oj, to przepraszam. Nie wiedziałam. :oops:

zabers

Post » Pt lip 31, 2009 14:14

Boże-Inga,ja tez nie wiedziałam :( :( :( -mam nadzieję,że kocina nie ma przerzutów?-ileż on sie nacierpiał!

Hanuś-śliczna to ja nigdy nie byłam,ale czasem udaje mi sie ładnie wyglądac :lol: ,ale i tak dziękuję bardzo!!
Masz konto na NK?-jeśli tak-to chciałabym Cie zaprosić do grona znajomych!
Dasz namiary?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 31, 2009 14:21

dziewczyneczki, spokojnie :) Klemcik operowany był dwa lata temu w maju i w czerwcu. Póki co - tfu tfu - radzi sobie całkiem nieźle i jeszcze jak na ranczo jedziemy to i na drzewo potrafi wleźć i na dach :) a że trochę się męczy i musi potem odpocząć i się "wyziajać" to trudno. Najważniejsze, że żyje i nie jest to życie na uporczywej terapii. A jak to któraś z forumowych Cioć powiedziała: "Raka to już Georg dawno wystraszył" :lol: taką wersję przyjęliśmy i będziemy się jej trzymać, o! :)

ja też chcę Was zobaczyć :oops: konto na NK mam, łatwo mnie znaleźć, bo imię takie nieteges trochę i z Klemciem fotę cz-b mam... Plosię, plosię :oops:

Georg-inia

Post » Pt lip 31, 2009 14:25

Prosze bardzo:Katarzyna Ormiak Morąg!
A podasz swoje konto?-może być na PW :lol:

Uspokoiłas mnie tym postem,bo jeszcze nie doczytałam watku :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]