MartaAgnieszka pisze:Jakie dinozaury..... ...młodość zaczyna się dopiero po ......... (tu przemilczę;))
Święte słowa. Starym to się jest na własne życzenie!
Kasiu-kropko, może i dinozaury, ale ... T-Rex do dzisiaj budzi respekt.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaAgnieszka pisze:Jakie dinozaury..... ...młodość zaczyna się dopiero po ......... (tu przemilczę;))
zabers pisze:Żal mi tych naszych stworów strachliwców, ale co zrobić. Mówię Kulce "bądź jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"", a ona echo.
MartaAgnieszka pisze:chyba gafę walnęła,tak to jest jak czyta się mało dokładnie. Tu chodziło o rocznik skończenia szkoły podstawowej - tak
a mi się wcięło do mojej mózgownicy że urodzenia. Dobra to ja już zamilczę
Georg-inia pisze:... Otóż, drogie Panie, potrzebny jest do tego wentylator! Tak! Łapie się Puchatka, przystawia twarzą do wentylatora (ostatecznie może też być przenośna klima) i wtedy, takiego wiszącego na rękach można osłuchać.
zabers pisze:Jak "nie ma płuc, serce w miejscu żołądka"? Wstrzymuje oddech ze strachu, czy co?
kropkaXL pisze:Haniu-gdzie widziałas moje zdjęcia??-pewnie na NK???![]()
Wyglądam,czy nie,ale je mam i nie wstydze sie![]()
![]()
![]()
Kwartet porozkładany w różnych katach-zalega pośniadaniowo,a ja z obrzydzeniem zbieram sie do pracy-na szczeście tylko na chwilę,ale musze!
A tę metode z wentylatorem musze wypróbowac-ciekawe,czy na wszystkie koty działa?
Georg-inia pisze:zabers pisze:Jak "nie ma płuc, serce w miejscu żołądka"? Wstrzymuje oddech ze strachu, czy co?
no nie mamiał raka, dwie operacje, wycięli mu całe prawe płuco i jeden płat lewego. Został tylko jeden płat do oddychania. No i się zrobiło za luźno, wszystko mu się poprzesuwało tam w środku, więc jak wet by kota nie znał...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości