RUDY, PIKNY.....I molestowany przez rezydenta.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2004 17:28

Jestem zdecydowana =oddaje :roll:
(::: )< Obrazek Obrazek

biedronka

Od: Czw lut 26, 2004 18:04

Post » Pt mar 05, 2004 18:07

Biedronka pisze:...
nie wiem czy to zmowa czy przypadek, ale moje ogłoszenie znikneło na ADOPCJACH i juz powtórka zaktualizowana zdjęciem sie nie pojawiła . Próbowałam raz jeszcze i nic. Dalej go nie ma. Wypisuje maile do admina i nic:(...Tylko Irafal mi odpisał, ze widocznie ten kto wstawia ogłosznia był w pracy ..w pracy ?
Jest jakas selekcja ogłoszen? nie pojmuję

Poprzednie ogłoszenie zostało wykasowane zgodnie z Twoim życzeniem...a na głównej stronie adopcyjnej jest wyraźnie napisane, że ogłoszenie jest dodawane wciągu 1 - 6 dni. Pozostaje tylko spokojnie czekać.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt mar 05, 2004 19:12 Re: RUDY, PIKNY.....I molestowany przez rezydenta.

biedronka pisze:
Tylko Irafal mi odpisał, ze widocznie ten kto wstawia ogłosznia był w pracy :(..w pracy ?

Biedronko, juz Limek wyjasnila sytuacje i napisala co i jak, a ja pozwole sobie zapytac: coz Cie tak dziwi, ze pracujemy? 8O 8O 8O
Doprawdy nie pojmuje..
Jesli zas chodzi o ogloszenie zaraz sie nim zajme. Mam tez nadzieje, ze to ostateczna jego wersja :)

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Pon mar 08, 2004 9:53

nie dziwi mnie,ze pracujecie ;) Tylko dziwiło mnie to,ze mozecie pracowac "akurat" i nie miec czasu wstawic ogłoszenia-Znaczy robicie to hobbystycznie?
Jezeli tak to genialnie.

A moge zmodywfikowac to ogłoszenie? bo przyznam, ze juz bez emocji póbiwałam wstawic po raz kolejny, a treśc nie jest taka jakbym chciała.

pozdrawiam

biedronka

Post » Pon mar 08, 2004 9:55

LimLim pisze:Biedronka pisze:...
nie wiem czy to zmowa czy przypadek, ale moje ogłoszenie znikneło na ADOPCJACH i juz powtórka zaktualizowana zdjęciem sie nie pojawiła . Próbowałam raz jeszcze i nic. Dalej go nie ma. Wypisuje maile do admina i nic:(...Tylko Irafal mi odpisał, ze widocznie ten kto wstawia ogłosznia był w pracy ..w pracy ?
Jest jakas selekcja ogłoszen? nie pojmuję

Poprzednie ogłoszenie zostało wykasowane zgodnie z Twoim życzeniem...a na głównej stronie adopcyjnej jest wyraźnie napisane, że ogłoszenie jest dodawane wciągu 1 - 6 dni. Pozostaje tylko spokojnie czekać.

;)...tam jest napisane -"pojawi sie niebawem"..nie doczytałam ze w ciagu 1-6 dni. Poprzednie było prawie odrazu :). Ale OK- juz wszystko pojęłam- DZIĘKUJE :P

biedronka

Post » Pon mar 08, 2004 10:34

biedronka pisze:Tylko dziwiło mnie to,ze mozecie pracowac "akurat" i nie miec czasu wstawic ogłoszenia-Znaczy robicie to hobbystycznie?

Robimy to jak to okreslilas hobbystycznie, w swoim wolnym czasie stad ogloszenia nie zawsze moga sie ukazywac od razu i dlatego o tym uprzedzamy :) .

Daga

Post » Pon mar 08, 2004 10:37

Daga pisze:Robimy to jak to okreslilas hobbystycznie, w swoim wolnym czasie

Podobnie jak wszyscy, którzy prowadzą to forum czy podstrony na miau.pl :)

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon mar 08, 2004 10:39

Estraven pisze:
Daga pisze:Robimy to jak to okreslilas hobbystycznie, w swoim wolnym czasie

Podobnie jak wszyscy, którzy prowadzą to forum czy podstrony na miau.pl :)

Mialam to napisac, ale mialam wlasnie nadzieje, ze sie Mac albo Ty odezwiecie we wlasnym imieniu :D

Daga

Post » Pon mar 08, 2004 10:44

Jestem pełna uznania :) :lol: :king:

biedronka

Post » Pon mar 08, 2004 10:50 NAdal do wzięcia

A w ogóle to moje koty nadal się PAZURUJĄ,ze az puch leci! :roll:
To delikatnie powiedziane...Hektor(młody) chce sie bawic (ok 20h na dobę :lol: :wink: ) i zaczepia Gattka(rezydenta starszego). Gatus ma go kompletnie w d., a mały nie popuszcza i włazi mu na ogon, grzbiet.. i wtedy....jest rzeź :(...Ten mały nie kuma:(...a juz jest tak podrapany i podgryziony prze Gatola, mimo obciecia pazurów obydwu, że mi go żal. A jak jest ze mną to jest taaaaki słodki :)i taki śmieszny..Wcale go nie chciałabym oddawać, ale Gattek jest juz na granicy wytrzymałosci nerwowej....Kurka... :roll:

http://upload.miau.pl/2588.jpg
http://upload.miau.pl/2380.jpg
http://upload.miau.pl/2585.jpg
http://upload.miau.pl/2586.jpg

biedronka

Post » Pon mar 08, 2004 13:42

Jakie śliczne rude kotki :D
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Pon mar 08, 2004 13:52

RyuChanek i Betix pisze:Jakie śliczne rude kotki :D

Owszem :) Dziękuję- jeden z nich jest do oddania w DOBRE ręcę :cry:

biedronka

Post » Pon mar 08, 2004 14:08

Rany... Hektor jest piękny :)
Jak przeczytałam to wszystko to chyba faktycznie nie wygląda to dobrze, ale z drugiej strony rzadko kiedy rezydent od razu akceptuje nowego. Zwłaszcza jeśli jest już dorosły :roll:

Moi dwaj panowie gonią się, skaczą na siebie od tyłu i "przegryzają tętnicę" Nie raz i nie dwa wyciągam im futro koleżki spomiędzy pazurów. Oni tak się bawią. Także może Twoi też? :roll: W końcu zaczepianie to u kotów zabawa

Jeśli obydwoje jedzą i nie mają problemów z wypróżnianiem, jeśli żaden z nich nie siedzi przestarszony w kącie lub na szafie to chyba nie jest tak źle.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon mar 08, 2004 14:30

:)))) :lol:
No tak...futro tez wyjmuję spomiędzy pazurów, ale większemu i starszemu . Gattek, mimo żywotnej walki, nie dojada...:(..chodzi apatyczny i tylko czasem zdradza chec zabawy, która w efekcie konczy sie lekkim dramatem małego;). W ogóle zmienił sie :( i dlatego musze coś z tym zrobic :?

biedronka

Post » Pt mar 12, 2004 11:32

Słuchajcie ;!!:) Mój Gattek chyab zaakceptował Młodego :)
Ale kompletnie go zlewa....to tak juz bedzie? :roll:

biedronka

[poprzednia][następna]