SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 30, 2009 12:19

mawin pisze:Na co umarła Gwiazdeczka? To była młoda śliczna koteczka :-(
Tak mi jej szkoda :-( [']

Taka młoda to ona juz nie była, ale była miła. Gdyby nie to, że gryzła obcych, dawno znalazłaby dom. Zmarła pewnie na jakąś infekcję, ale moim zdaniem to mógł byc FiV.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Czw lip 30, 2009 12:32

Mruczeńka1981 pisze:jest szansa na uratowanie wielu kotów,ale potrzebny transport Wrocław-

Opole
Siedlce
Łódź

stoi w wątku transportowym jako aktualne wciaz :

Wałbrzych - Wrocław - Łódź - Wrocław - Wałbrzych (kocia.mama)

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 30, 2009 13:51

[quote="Mruczeńka1981"][color=darkred]jest szansa na uratowanie wielu kotów,ale potrzebny transport Wrocław-

Siedlce [quote]

zapytam glosno tak:
czy dalej pytac o ten transport Wa-wa Siedlce?-jestem daleka w angażowaniu ludzi do sparwy, która nie dojdzie do skutku
- czy jest pewny ktoś , kto zawiezie kociaki i koteczkę z jednym oczkiem sprawnym do Warszawy?- proszę o wiażącą odpowiedź
-jest umówiony dt , w którym będzie opieka
-może być niewielkie wsparcie finansowe na koszty podróży z klubu ślepaczków
ale aby zagrało powinno być jasne: czy jest transport pewny do Warszawy, czy szukamy dopiero, dajemy kociakom szanse i koteczce czy maja zostac w schronie?
dt poztrzebuje informacji, jesli niemozliwym jest wyekspediowanie kotów, prosze napisac, damy szanse innym potrzebującym kotom, piszę o tym , ponieważ mam ograniczony czas przyjęcia na dt - 5 dni, potem nieaktualne-jak ktos chce historie dlaczego, na pw odpowiem[/size]

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 30, 2009 15:19

Znalazłam taka stronkę z szukaniem współtowarzyszy podróży.
Chodzi pewnie o partycypację w kosztach ale może za niewielka zapłatą wzieli by koty? :? Niestety w tej chwili wychodzę i nie mogę zadzwonić ale może ktoś z Was może się rozeznać... :oops:

http://wroclaw.gumtree.pl/f-Spo-eczno-p ... CatIdZ9037

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lip 30, 2009 16:36

alessandra pisze:
Mruczeńka1981 pisze:[color=darkred]jest szansa na uratowanie wielu kotów,ale potrzebny transport Wrocław-

Siedlce

zapytam glosno tak:
czy dalej pytac o ten transport Wa-wa Siedlce?-jestem daleka w angażowaniu ludzi do sparwy, która nie dojdzie do skutku
- czy jest pewny ktoś , kto zawiezie kociaki i koteczkę z jednym oczkiem sprawnym do Warszawy?- proszę o wiażącą odpowiedź
-jest umówiony dt , w którym będzie opieka
-może być niewielkie wsparcie finansowe na koszty podróży z klubu ślepaczków
ale aby zagrało powinno być jasne: czy jest transport pewny do Warszawy, czy szukamy dopiero, dajemy kociakom szanse i koteczce czy maja zostac w schronie?
dt poztrzebuje informacji, jesli niemozliwym jest wyekspediowanie kotów, prosze napisac, damy szanse innym potrzebującym kotom, piszę o tym , ponieważ mam ograniczony czas przyjęcia na dt - 5 dni, potem nieaktualne-jak ktos chce historie dlaczego, na pw odpowiem[/size]

alessandro.....

:(

co jest grane?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lip 30, 2009 17:36

Never może jechać do Warszawy.Potrzebne pieniądze.I ktoś,kto przewiezie dalej do Siedlec.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw lip 30, 2009 18:05

Agness78 pisze:Znalazłam taka stronkę z szukaniem współtowarzyszy podróży.
Chodzi pewnie o partycypację w kosztach ale może za niewielka zapłatą wzieli by koty? :? Niestety w tej chwili wychodzę i nie mogę zadzwonić ale może ktoś z Was może się rozeznać... :oops:

http://wroclaw.gumtree.pl/f-Spo-eczno-p ... CatIdZ9037
samochód już pojechał,ogłoszenie z 28.07
bus nie zabiera kotów :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw lip 30, 2009 18:13

na wątku transportowym ogłasza się mrowa (na pierwszej stronie), że moze przewozić zwierzaki za zwrot kosztów paliwa, często startuje z Wrocka .... wtedyh nie było problemu z Siedlacami...
Na dogo też sporo osób jeżdzi, moją kotkę z Kielc przywiozłam dzięki dziewczynie z dogo właśnie. niestety, mam problem z tą stroną, jakoś mi się nie ściąga.... :(

Edit: mrowa chwilow wyłączona.... :(

poodbno Irysek jedzie w Wrocka... ale ja jej nie znam ..
Ostatnio edytowano Czw lip 30, 2009 18:23 przez Never, łącznie edytowano 1 raz

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lip 30, 2009 18:23

Trochę nam się sprawy komplikują.Ja całej akcji nie mogę kontrolować,ponieważ jutro i w sobotę nie będę miała netu.Jest potrzebny koordynator i pomoc ludzi z Wrocka.Cały lipiec dzień w dzień zajmowałam się kocimi sprawami,a teraz muszę wrócić do pracy :? Kto zajmie się sprawą wyjazdu kotów do Siedlec??

Never może przyjechać w weekend do Wrocka.Pani Domańska jest cały weekend w schronie i pomoże wypisać i załatwić sprawnie formalności.Kasa się zbiera powoli,ale będzie na pewno.Dom w Siedlcach pewny,ale trzeba tam zawieźć koty bezpośrednio z Warszawy pod dom.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw lip 30, 2009 19:20

Mruczeńka1981 pisze:Ta maleńka koteczka ma straszliwą biegunkę.Jeśli ktoś ją wyleczy będę miała dla niej DS.

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw lip 30, 2009 20:41

Chętnych do robienia zdjęć i wszelkie DT zapraszam jak zwykle do schronu w niedzielę.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw lip 30, 2009 21:11

Mruczeńka1981 pisze:Trochę nam się sprawy komplikują.Ja całej akcji nie mogę kontrolować,ponieważ jutro i w sobotę nie będę miała netu.Jest potrzebny koordynator i pomoc ludzi z Wrocka.Cały lipiec dzień w dzień zajmowałam się kocimi sprawami,a teraz muszę wrócić do pracy :? Kto zajmie się sprawą wyjazdu kotów do Siedlec??

Never może przyjechać w weekend do Wrocka.Pani Domańska jest cały weekend w schronie i pomoże wypisać i załatwić sprawnie formalności.Kasa się zbiera powoli,ale będzie na pewno.Dom w Siedlcach pewny,ale trzeba tam zawieźć koty bezpośrednio z Warszawy pod dom.

Rozmawiałam wstępnie z Kicią. Mogę zaoferować swoją pomoc w sobotę. Niestety o 12 mam wizytę u lekarza na którą dość długo czekałam i nie mogę jej przełożyć ale od rana do 12 jestem wolna a i po 13 pewnie też :wink: Miałam plan łapania kotków w sobotę ale zawsze mogę to o 1 dzień odłożyć :twisted: Także zapraszam, oferuję transport z dworca do schronu i z powrotem .... no i może jeszcze jakieś inne atrakcje, zobaczymy :lol: :wink:

Agness78

Post » Czw lip 30, 2009 21:43

Agness78 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Trochę nam się sprawy komplikują.Ja całej akcji nie mogę kontrolować,ponieważ jutro i w sobotę nie będę miała netu.Jest potrzebny koordynator i pomoc ludzi z Wrocka.Cały lipiec dzień w dzień zajmowałam się kocimi sprawami,a teraz muszę wrócić do pracy :? Kto zajmie się sprawą wyjazdu kotów do Siedlec??

Rozmawiałam wstępnie z Kicią. Mogę zaoferować swoją pomoc w sobotę. Niestety o 12 mam wizytę u lekarza na którą dość długo czekałam i nie mogę jej przełożyć ale od rana do 12 jestem wolna a i po 13 pewnie też :wink: Miałam plan łapania kotków w sobotę ale zawsze mogę to o 1 dzień odłożyć :twisted: Także zapraszam, oferuję transport z dworca do schronu i z powrotem .... no i może jeszcze jakieś inne atrakcje, zobaczymy :lol: :wink:

Never chyba już nie ma dostępu do netu, Mruczeńka wyśle Ci do niej telefon. Mam nadzieję, że wszystko się jednak uda.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Czw lip 30, 2009 21:51

Dostałam już namiary na never. Będę dzwonić do niej rano.
Musi się udać :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]