Moderator: Moderatorzy
edit_f pisze:Szanowna Komisjo
bo ja mam taki problem.. znaczy się kilka, ale może taraz tylko o jednymbo ja jutro po 9ej, aż do zmierzchu będę pracować na tę to rakietę, co ją licytuję, znaczy się nr 22 (zasuwać będę z dala od możliwości komputerowej komunikacji).. i stąd mój wniosek prośliwy, czy można przedłużyć licytację do godzin wieczornych.. bo ja bym nie chciała, coby ona tak mi tu zniknęła..
bardzo proszę o pozytywne rozstrzygnięcie mojego wniosku..
ruru pisze:ksesełko 27
lutra pisze:Ania nie śpi, krzesło 28.
Tweety pisze:
Przypominam, że większość licytowanych przedmiotów kończy się dzisiaj wieczorem więc proszę czuwać nad tym kto co upolował i wydaje mu się, że trzyma mocno w objęciach, konkurencja na pewno nie pójdzie wcześniej spać
Miuti pisze:19. Radiomagnetofon za wywoławczą.
Miuti pisze:A na etażerkę choruję...
Własnie dostałam cynk, że Pewne Muzeum chce mi dać jakąś ramotę do tłumaczenia.....
W sierpniu kładę w kuchni nowe linoleum. Czy istniałaby szansa, żeby etażerka przyjechała do mnie we wrześniu?
Tweety pisze:edit_f pisze:Szanowna Komisjo
bo ja mam taki problem.. znaczy się kilka, ale może taraz tylko o jednymbo ja jutro po 9ej, aż do zmierzchu będę pracować na tę to rakietę, co ją licytuję, znaczy się nr 22 (zasuwać będę z dala od możliwości komputerowej komunikacji).. i stąd mój wniosek prośliwy, czy można przedłużyć licytację do godzin wieczornych.. bo ja bym nie chciała, coby ona tak mi tu zniknęła..
bardzo proszę o pozytywne rozstrzygnięcie mojego wniosku..
ze względu na to, że jesteś jedynym licytującym to przychylamy sie do Twojej prośby i rozumiem, że do północy wystarczy? Czasu rzeczywistego ma się rozumieć
Przypominam, że większość licytowanych przedmiotów kończy się dzisiaj wieczorem więc proszę czuwać nad tym kto co upolował i wydaje mu się, że trzyma mocno w objęciach, konkurencja na pewno nie pójdzie wcześniej spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 205 gości