Mruczeńka1981 pisze:Na razie nie zapeszam,ale nr 3 pojedzie chyba jutro do domku
i cio i cio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pojechałmaxiking pisze:Mruczeńka1981 pisze:Na razie nie zapeszam,ale nr 3 pojedzie chyba jutro do domku
i cio i cio![]()
![]()
czy koteczka ma założony gips? opuchlizna może być wynikiem zbyt ciasnego załozenia gipsu, ból jest straszny- mnie osobiście konowały tak dobiły przty złamanej ręce, stąd wiem
kotka ma usztywnienie na łapce i opatrunek.Powinna mieć gips,ale zabiegi ortopedyczne nie są wykonywane z powodu braku 2 wetów.alessandra pisze:czy koteczka ma założony gips? opuchlizna może być wynikiem zbyt ciasnego załozenia gipsu, ból jest straszny- mnie osobiście konowały tak dobiły przty złamanej ręce, stąd wiem![]()
jesli to jet ta sprawa, jak najszybciej trzeba gips przeciąc i założyc luźniejszy, inaczej grozi martwica (ucisk zbyt mocny powoduje brak krązenia)
Mruczeńka1981 pisze:Kocurek jest dziczkiem nieśmiałym,ale są szanse na oswojenie.Jest młody,po wypadku.
Koteczka ma coraz bardziej zmętniałe oczko,moim zdaniem laika dzieje się z nim coś niedobrego.Za każdym razem jest ciemniejsze i bardziej mętne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 95 gości