Maszka-pojechała do DS!!!-Karolinko-zapraszamy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 28, 2009 7:46

Jak zwykle u Kasi ugrzalam sobie porannie serce :D :D :D I ze wzruszenia sie zryczalam :oops:
Karolinko, witamy na forum przeserdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo wielkie dzieki za domek dla uroczej Maszeńki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A co do rojbrowania to nastepnym etapem czulych igraszek maluszkow jest "chirurgia plastyczna" czyli podgryzanie Duzych :wink: Moja PiPi z uporem maniaka robila mi korekte nosa :roll: A teraz, gdy wyrosla, troszke do tego tesknie :wink: Jeszcze tyle wspolnych przygod przed Karolinka i Maszka :D :D :D
Sciskam goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 28, 2009 7:51

Asieńko-Maszka już jest na etapie odgryzania :lol: -palców,nosa,brody,ust-też za tym tesknię-zwłaszcza jak przypomnę sobie to słodziutkie,różowe pysio
Obrazek

Żeby tylko domkowi starczyło cierpliwości i wyrozumiałości dla tych "czułości"!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lip 28, 2009 7:54

kropkaXL pisze:Asieńko-Maszka już jest na etapie odgryzania :lol: -palców,nosa,brody,ust-też za tym tesknię-zwłaszcza jak przypomnę sobie to słodziutkie,różowe pysio
Obrazek

Żeby tylko domkowi starczyło cierpliwości i wyrozumiałości dla tych "czułości"!

Pewnie domek tez sie wkrotce rozkocha w tych kocich szalonych "czulosciach" :D :D :D

A Maszka :love: :love: :love: przesliczna i slodka jak pralineczka!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lip 28, 2009 7:57

Czekam,aż Karolina założy wątek Maszce,bo ten już pora zamknąć-mam nadzieję,że mnie moderatorzy nie opitolą,że jeszcze nie zakończyłam!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lip 28, 2009 8:03

kropkaXL pisze:Czekam,aż Karolina założy wątek Maszce,bo ten już pora zamknąć-mam nadzieję,że mnie moderatorzy nie opitolą,że jeszcze nie zakończyłam!

Chyba urlopują :wink:

No to czekamy na nowy watek i nowe fotki Rozowego Pysia:D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 28, 2009 8:08

Karo musi sie nauczyc surfować po Miau-jak zaczynałam prawie rok temu,tez wszystko było trudne,ale powoli,powoli nauczyłam się,i Ona tez sie nauczy-młoda,zdolna-da radę!-a w razie czego od czego my tu jestesmy?-pomożemy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lip 28, 2009 8:14

kropkaXL pisze:Karo musi sie nauczyc surfować po Miau-jak zaczynałam prawie rok temu,tez wszystko było trudne,ale powoli,powoli nauczyłam się,i Ona tez sie nauczy-młoda,zdolna-da radę!-a w razie czego od czego my tu jestesmy?-pomożemy!

No pewnie!!!!!!!!!!!!!
Ja tez tylko dzieki wielkiej cierpliwosci forumowiczek nauczylam sie swobodnie poruszac po naszym forum (a jestem imbecylem komputerowym :wink: ) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 28, 2009 8:29

Asik,ja tez :oops: :oops: :oops: -dopiero od niedawna mam komputer i jakąkolwiek z nim styczność i na dodatek sama muszę sie wszystkiego uczyc,ale jakoś daje rade!
No cóż-musze iść do pracy-co prawda dzisiaj na krótko,bo to już tylko wykańczanie prac-i niedługo urlop-hurrrrra!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lip 28, 2009 8:30

kropkaXL pisze:Asik,ja tez :oops: :oops: :oops: -dopiero od niedawna mam komputer i jakąkolwiek z nim styczność i na dodatek sama muszę sie wszystkiego uczyc,ale jakoś daje rade!
No cóż-musze iść do pracy-co prawda dzisiaj na krótko,bo to już tylko wykańczanie prac-i niedługo urlop-hurrrrra!

Milej pracy Kropeczko Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 28, 2009 9:05

Witam,

Wczoraj musiałam zwolnić komputer więc nic już nie pisałam. Dziś Maszeńka dała nam pospać. Jak tylko wstałam to nie daje mi spokoju, ciągle chce się bawić. Co do drapaka to próbowałam kocimiętki ale też nie chce drapać może kupimy inny drapak bo może ten co mamy jej nie odpowiada. Nagrałam film niestety nie mogę go narazie wstawić bo korzystam z internetu z orange który jest strasznie wolny i samo ładowanie filmu trwałoby 8h. Niedługo będziemy podłączać stale łącze więc nie będzie tego problemu. Dziś postaram się założyć nowy wątek.
Pozdrawiam
Karo

Karolina85

Od: Pon lip 27, 2009 14:57

Post » Wto lip 28, 2009 9:12

Karolina85 pisze:Witam,

Wczoraj musiałam zwolnić komputer więc nic już nie pisałam. Dziś Maszeńka dała nam pospać. Jak tylko wstałam to nie daje mi spokoju, ciągle chce się bawić. Co do drapaka to próbowałam kocimiętki ale też nie chce drapać może kupimy inny drapak bo może ten co mamy jej nie odpowiada. Nagrałam film niestety nie mogę go narazie wstawić bo korzystam z internetu z orange który jest strasznie wolny i samo ładowanie filmu trwałoby 8h. Niedługo będziemy podłączać stale łącze więc nie będzie tego problemu. Dziś postaram się założyć nowy wątek.
Pozdrawiam

Karolinko, dzieki za wiesci:))))
Jesli chodzi o drapak, to czasem wystarczy go przestawic w inne miejsce i tak, metoda prob i bledow, znalesc to, ktore kotu odpowiada.
Usciski dla Maszenki!!! I serdecznosci dla Ciebie oczywiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 28, 2009 9:14

Cześc Karolina85. Witamy na forum :D
Może spróbuj tak: jak maszka będzie się zabierać do drapania czegoś, weź ją na ręce, przestaw do drapaka, weż przednie łapki w swoje dłonie i poszuraj jej łapkami po drapaku. Za pierwszym razem może nie zadziałać, ale po jakimś czasie(kilka dni, tyogdni)... Ja w każdym razie tak swoją pannę nauczyłam. Powodzenia. :D

I zmykajcie do nowego wątku, zanim mod się ocknie. :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto lip 28, 2009 10:24

Karolina założyła Maszeńce wątek :lol: :lol: :lol:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97 ... highlight=
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lip 28, 2009 17:09

Niniejszym poprosze moderatorów o zamknięcie wątku!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia]