Cisza u mruczków. Ja niestety też mało piszę. Praca.
Kto pokocha śliczne koteczki?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Watek po urlopowej przerwie nadrobiony Korciaczki dziekuje za super zdjatka Czorcika Cieszę sie z dobrych wiadomosci- wspaniale ze choc trzy kotki znalazły domki.
Justa dopiero dzis poszedł skromny przelew, przepraszam za zwłokę postaram siwe w sierpniu tez troszke pomoc bo wysokosc długu w lecznicy przygnebiajaca
Podrzucam wieczorową porą. I też ciekawa jestem jak zwierzaczki przemeblowanie zniosły?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Nadal ie mam neta i pisze od sasiadów ...
Malwinka mi kilka razy spadła ale teraz juz umie odliczyć odległość na meble A Bona siedzi albo za wanna albo a moja wesalka ale nie jest źle a ja nie moge siwe odnaleźć sie w tym bałaganie ( wszystko było pakowane do worków ) a Tarunia juz nawet kilkanascie razy dziennie musi wychodzić ....
Trzymam kciuki za Tarunie, biedna psinka Domki gdzie jesteście?
Witajcie w nowym dniu.
Marcin ma dzisiaj przyjść do Justy i podłączy neta, ale czy przyjdzie tego nikt nie wie. Będę go dzisiaj gnębić o to.
Cieszę się, że Malwinka i Bona są takie dzielne. A jak reszta zwierzaków znosi przemeblowanie?