Trzymaj się jutro maleńka, będzie dobrze!Moderator: Estraven
Trzymaj się jutro maleńka, będzie dobrze!aga9955 pisze:A i jeszcze w zwiazku z tym ze podniesione sa ceny w klinice od 1 lipca to niestety zabieg usuniecia czesci listwy mlecznej kosztuje 350 zl plus badania i RTG to pewnie zrobi mi 400
Etka pisze:aga9955 pisze:A i jeszcze w zwiazku z tym ze podniesione sa ceny w klinice od 1 lipca to niestety zabieg usuniecia czesci listwy mlecznej kosztuje 350 zl plus badania i RTG to pewnie zrobi mi 400
Aga wez fakture na FKP, tam jest troche wiecej pieniedzy, Ania Z rozliczy sie jak wroci z urlopu.
Aga jechała, a ja walczyłam z Fabią z tyłu. Dziewczyna naćpana ostro, ale waleczna jak smok - mistrzyni zdejmowania kołnierza. W drodze do domu dwa razy jej się udało zdjąć, ale (!) mnie dwa razy udało się jej go założyć! zabers pisze:No, tak było.Aga jechała, a ja walczyłam z Fabią z tyłu. Dziewczyna naćpana ostro, ale waleczna jak smok - mistrzyni zdejmowania kołnierza. W drodze do domu dwa razy jej się udało zdjąć, ale (!) mnie dwa razy udało się jej go założyć!
![]()
Bardzo się tłukła w domu, znowu się wysupłała (niewygodnie jej było jak smok), więc podjęłysmy męską decyzję, podjechałysmy do lecznicowego sklepu i do mnie, i wzięłyśmy kaftaniki. Przełożyłyśmy pannę i, wydaje się, że jej dużo wygodniej. Ma teraz na zmianę dwa i liczmy, że spełnią swoją rolę. Jest szansa, że i Nina pośpi, bo wcześniej Fabia była spokojna tylko na jej rękach.
W środę ma jechać na kontrolę.
Aga. Do usług. Polecam się na przyszłość jako pomoc techniczno-walcząca.
Bylo mi duzo razniej:))))aga9955 pisze:... Bylo mi duzo razniej:))))

aga9955 pisze:i to wszystko prawda plus to ze osoba wskazana byla mocno pijana;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, elmas, Google [Bot], madziek*GONZO*, Meteorolog1, włóczka i 98 gości