Slyszalam o Sissi od Peci Kochanej. Bardzo, bardzo zaklinam los zeby wyczarowal predko wspanialy dom dla tej kotuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justa, trzymaj sie Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam Pisze z neta od sasiadów bo mój nadal jest wyłączony ....
Sissi w piatek pójdzie na D.T. do Sylwi która adoptowała odemnie juz 6 lat temu Kike a nie dawno Borcie , jest tylko obawa o te jej grzybice ale jakby troche ustepuje i smaruje ja panologiem i w tym tyg jeszcze ide z nia do weta , prosze trzymajcie kciuki za Sissi aby było wszysko OK
Ja się cieszę, że Sylwia chce wziąć Sissi do siebie na DT. Będę musiała jej osobiście podziękować. Jest wielka Czy Cziko i kocię Rysoi jest od Pani Marysi Twojej sąsiadki Są cudowne.
Dzisiaj u weta zostałam dotkliwie pogryziona przez dziką kotkę, która przyniesiono na sterylkę, ALE ŻYJĘ i to się liczy, a rana si
ups... mam nadzieje, ze kotka nie byla chora na jakies paskudztwo ktorym by cie mogla zarazic...
Co do Sisi, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Z Borcia tez latwo nie bylo, dostala jednak kolejna szanse z ktorej skorzystala i jest super Mam nadzieje ze tak samo bedzie z Sisunia A co do grzybicy... Tez mam obawy, czy sie nie przeniesie na inne koty. Tfu, Tfu, Tfu!