Moderator: Moderatorzy
elzak3 pisze:Ja na razie niesmiało zapytuje o to gdzie mozna odebrac huajnoge osobiście o ile bedzie moja. Wyjeżdżam na urlop 1.07 i przydałaby sie jak znalazł dla chłopaków coby sie nie nudzili.
elzak3 pisze:Ja na razie niesmiało zapytuje o to gdzie mozna odebrac huajnoge osobiście o ile bedzie moja. Wyjeżdżam na urlop 1.07 i przydałaby sie jak znalazł dla chłopaków coby sie nie nudzili.
Miuti pisze:elzak3 pisze:Ja na razie niesmiało zapytuje o to gdzie mozna odebrac huajnoge osobiście o ile bedzie moja. Wyjeżdżam na urlop 1.07 i przydałaby sie jak znalazł dla chłopaków coby sie nie nudzili.
No, wędrówka w czasie to naprawdę problem...
Może jednak chodzi o 1.08.?
Miuti pisze:Jak to w piątek.
Ja też padam.
Na pysk.
Jezu - latarka, kule, radio, etażerka...
(Z moich czarnych skarpetek da się chyba zmajstrować kominiarkę?)
Tweety pisze:Miuti pisze:Jak to w piątek.
Ja też padam.
Na pysk.
lepsza pończocha na ten upał
elzak3 pisze:Tweety pisze:Miuti pisze:Jak to w piątek.
Ja też padam.
Na pysk.
lepsza pończocha na ten upał
Kabaretka najlepiej, ma dziurki to i wentylacja lepsza
agiis-s pisze:bejsbola za 30
no i to nieszczęsne terrarium...da się tam wpuścić rybki coby koty miały tv?
agiis-s pisze:bejsbola za 30
ruru pisze:heheh nie wiedziałam, że bejsbole mają taki zbyt wśród kociarzy![]()
Tweety pisze:ruru pisze:heheh nie wiedziałam, że bejsbole mają taki zbyt wśród kociarzy![]()
No nie mów, że u Was nie gra się bejsbol na każdym blokowisku!bardziej popularny od piłki nożnej, no, ewentualnie te dwie dyscypliny idą w parze:wink:
a jak się zapatrujesz na moją propozycje dla Ciebie? bo usiłuje Cie przekonać do zakupu pakietowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości