Moje MP6 - część trzecia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 24, 2009 13:57

Witaj Psocie!
Mam nadzieję, że byłeś dzielny i się nie bałeś.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 24, 2009 14:02

Cioteczki, dajmy już spokój tematowi Dudusia - niech śpi spokojnie :(
Smutno mi :(

Erin

Post » Pt lip 24, 2009 14:08

Erin pisze:Witaj Psocie!
Mam nadzieję, że byłeś dzielny i się nie bałeś.

Wszyscy się baliśmy :oops: A najbardziej to Duża :oops:
Wczoraj wkleiłem odcinek pamiętnika, dziś następny, ale ich nikt nie czyta :placz:
Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lip 24, 2009 14:20

Właśnie wysłałam do moderatorów prośbę o całkowite usunięcie mojego profilu, liczyłam, że forumowicze pomogą w leczniu chorych zwierzaków, którymi w okolicy nikt się nie zajmuje. Jest tego masa a na profesjonalne leczenie brakuje środków! środków na lecznie gdzie indziej, w lepszych klinikach i miastach. Dudusia "przejęłam" w stanie krytycznych, prosiłam o pomoc a usłyszałam tyko zarzuty, z czego mieliśmy go przedtem profesjonalnie leczyć? gdzie? kilka lat był zdrowy po odebraniu go właścielom, którzy patrzyli jak jego łapka gniła kawałek po kawałku ale w waszej opini pewnie tam by miał lepiej niż u nas . TAK POWSTAJE W LUDZIACH OBOJĘTNOŚĆ. Ja rezygnuje z pomocy zwierzakom, mam swoją zdrową piątke i reszta od tej pory mnie nie obchodzi. Jest tu wielu wspaniałych ludzi ale działania nieumiejących się opanować, specjalnie prowokujących awantury skutecznie blokują pomoc. Dzwonienie po weterynarzach i ubliżanie im też nie jest najlepszą metodą pomocy zwierzętom. Życze powodzenia wszystkim, którzy naprawde dobrze życzyli Dudusiowi i licze na szybkie usunięcie mojego profilu wraz z wątkami. Dziękuje serdecznie

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Pt lip 24, 2009 14:58

A do tych, którzy dalej dzwonią do weterynarzy! dziś byłyśmy na sterylkach i o ile wczoraj się weterynarze zdenerwowali telefonami dziś się śmieją z tego już i nie odbierają telefonów od cytuje "wariatek". Każdy w okolicy wie ile dobrego robimy dla zwierzaków! i wiem kto dziś m.in. dzwoni do weterynarza! dzięki P..... ale sprawa jest już wyjaśniona!

cangu

Post » Pt lip 24, 2009 15:19

MaryLux pisze:Wczoraj wkleiłem odcinek pamiętnika, dziś następny, ale ich nikt nie czyta :placz:
Psot[/color][/b]

Psocie kochany, dużo ludziów czyta tylko nie wszyscy zaznaczją teren :lol: Bo niektórzy to tak mają, że czasem pisac nie lubieją ,wiesz? Zapytaj cioci Izy to Ci powie :lol: Całuski i pisz jak najwięcej :D

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Pt lip 24, 2009 16:10

dziewczyny wybaczcie wszyscy zwlaszcza Iza, nie wtracam sie do calej sprawy i nie bede sie wtracac dalej takze, jedna rzecz tylko chcialam napisac, jedyna.
odbiegajac od calej forumowej klotni, odbiegajac od wszystkiego, to droga Cangu - zabrzmialo to tak , ze w zw z sytauacja na forum zaistniala ty za kare rezygnujesz z pomocy zwierzakom. kogo chcesz ukarac? bo chyba nie "nas" ( miau). zdaje sie ze pomagamy zwierzakom z dobrego serca, z wlasnej wrazliwosci na ich los, a nie po to aby zbierac pochwaly, czy tez po to aby inni widzieli. nie chce dolewac oliwy do ognia, przykro mi z powodu Dudusia.

to tyle z mojej strony, plus to ze szkoda ze w tym watku sie taka sprawa rozwinela, bo napewno nikt tego nie chcial i nikomu nie jest milo.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Pt lip 24, 2009 16:14

Nie mam sił, poprostu się wypaliłam i nie nadaje do tego. Nikomu nie chce zrobić nazłość. Mam swoją piątke i psiaka wystarczy. POZDRAWIAM
Sorry ERIN już nie będe Ci się wcinać w wątek!

cangu

Post » Pt lip 24, 2009 16:24

Amen :wink:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt lip 24, 2009 16:57

Yoko pisze:
MaryLux pisze:Wczoraj wkleiłem odcinek pamiętnika, dziś następny, ale ich nikt nie czyta :placz:
Psot[/color][/b]

Psocie kochany, dużo ludziów czyta tylko nie wszyscy zaznaczją teren :lol: Bo niektórzy to tak mają, że czasem pisac nie lubieją ,wiesz? Zapytaj cioci Izy to Ci powie :lol: Całuski i pisz jak najwięcej :D

Ciocia Iza potwierdza - Ciocia Ela lubi czytać, pisać nie koniecznie 8)

Erin

Post » Sob lip 25, 2009 8:33

Witajcie Cioteczki!
Co u Was? U nas pochmurno i chłodno.

Erin

Post » Sob lip 25, 2009 12:33

Witamy pięknie :lol:

Kłaki posprzątane :twisted: Zawsze powtarzam,że gdyby te futra nie były moje to .... :evil:

W sprzątaniu nastąpiła przymusowa przerwa na ululanie psiorów z powodu burzy, oczywiście :roll:

Mizianki dla kotików :lol: (i Pańci też :lol: )

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Sob lip 25, 2009 12:45

Witaj Elu!
Ja też sprzątałam kłaki - o Boże, ile tego :roll:
A na dodatek Pyśka namiętnie i pasjami tłucze Plamkę :twisted: :roll:
Muszę sobie z dziewczyną BARDZO poważnie porozmawiać :twisted:

Pozdrawiamy całą gromadką!

Erin

Post » Sob lip 25, 2009 13:42

Dziś u nas też pochmurno i deszczowo :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 25, 2009 14:08

To jeszcze nic ... mnie dziś znowu przywitał deszcz g... - tym razem w przedpokoju. Mam już teraz niemal pewność, że to robota Plamki. Chyba Pyśka trochę przesadza z tym ganianiem :roll: :wink:

Erin

[poprzednia][następna]