Moderator: Estraven
katarzyna1207 pisze:Nie wiem kto ma rację w tym sporze ... ale jak dla mnie zaczyna to być żenujące .... Czy Wam naprawdę chodzi wyłącznie o uratowanie kotka? ...czy raczej o udowodnienie, kto mądrzejszy... i kto komu bardziej "dołoży"?
kasia86 pisze:Dziewczyny przestańcie! To nie służy nikomu i niczemu!
katarzyna1207 pisze:Nie wiem kto ma rację w tym sporze ... ale jak dla mnie zaczyna to być żenujące .... Czy Wam naprawdę chodzi wyłącznie o uratowanie kotka? ...czy raczej o udowodnienie, kto mądrzejszy... i kto komu bardziej "dołoży"?
anna57 pisze:O 18 kot mial mieć transfuzję.
O 19.45 piszesz, że po badaniach dostał "chemię"![]()
Po jakich badaniach i jaką chemię, na litość...
To wszystko, badania i chemia zmieściły się w tym czasie, ekxpresowo![]()
Nic nie rozumiem,...
Wyjaśnij mi to proszę...
Agn pisze:[...]bo jesteś 'negatywnie nastawiona'. [...]
dziekuje, że grzecznie pytasz, właśnie próbuje się dodzwonić do właścicielek i dowiedzieć coś więcej. nanetke prosiłam na prywacie o numer telefonu i boi się mi dać więc ja też sie boje jej zaufać, że przekaże potem prawdziwe informacjeanna57 pisze:O 18 kot mial mieć transfuzję.
O 19.45 piszesz, że po badaniach dostał "chemię"![]()
Po jakich badaniach i jaką chemię, na litość...
To wszystko, badania i chemia zmieściły się w tym czasie, ekxpresowo![]()
Nic nie rozumiem,...
Wyjaśnij mi to proszę...
nanetka pisze:No to jak Cangu? Dasz ten nr tel. czy nie?
cangu pisze:[...]nanetke prosiłam na prywacie o numer telefonu i boi się mi dać więc ja też sie boje jej zaufać, że przekaże potem prawdziwe informacje
Agn pisze:nanetka pisze:No to jak Cangu? Dasz ten nr tel. czy nie?
Nanetka, a spełniłaś kolejny warunek i 'zaufałaś i podałaś swój nr tel.'?
Janie lub Galli tak, zapłace za wykonany telefonnanetka pisze:No to jak Cangu? Dasz ten nr tel. czy nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 35 gości