Mruczeńka1981 pisze:Ponieważ w tym m-cu mam już astronomiczny rachunek na allegro,potrzebuję kogoś do pomocy lub sponsora ogłoszeń
Mruczeńka, mogę pomóc, tylko nie wiem, co i komu. Ostatnio z braku czasu słabo odwiedzałam miau

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ponieważ w tym m-cu mam już astronomiczny rachunek na allegro,potrzebuję kogoś do pomocy lub sponsora ogłoszeń
Na razie najbardziej potrzebne są allegra schronowe ogólne z wątku,który znaszMonisek pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ponieważ w tym m-cu mam już astronomiczny rachunek na allegro,potrzebuję kogoś do pomocy lub sponsora ogłoszeń
Mruczeńka, mogę pomóc, tylko nie wiem, co i komu. Ostatnio z braku czasu słabo odwiedzałam miau
Mruczeńka1981 pisze:Na razie najbardziej potrzebne są allegra schronowe ogólne z wątku,który znaszMonisek pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ponieważ w tym m-cu mam już astronomiczny rachunek na allegro,potrzebuję kogoś do pomocy lub sponsora ogłoszeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 96 gości