Ciotka moze na czas nie posprzatala kuwety i ktores sie zbuntowalo.A jak nalalo jedno to drugie poprawilo

Chociaz nie jestem pewna czy u takich srojdkow mozliwe juz jest poczucie estetyki .Ciotka a moze to Pulpet nasiural? Nie wchodzil do pokoju? Norek jesli ktorys z kotow naleje do jego kuwety ostentacyjnie pozniej stawia klocka obok kuwety:twisted:
Dobil mnie dzisiejszy telefon. Zadzwonila kobieta ,ktorej dano moj nr.telefonu .Poszukuje swojej kotki .Okazalo sie ,ze to kotka wychodzaca ,ktora ( jak z opisu wygladu wynika) wielokrotnie stolowala sie u mnie . Co za ludzie,puszczaja kota luzem gdzie co pare metrow ulica . Obiecalam ,ze jak spotkam kocice to dostarcze...razem z rachunkiem za żarcie. No w koncu co ja jestem restauracja? Takich kotow tu wiecej jest
Na dobranoc najbardziej rasowy ,najbardziej pieszczochowaty z najbardziej sexownym spojrzeniem spod rzęs ....Norek
Ps. Ostatnio podlaczyl sie do moich podworkowcow nowy kot .Jest duzy ,bialy w szare plamy . Jest dosyc odpasiony ,lękliwy . Byc moze sterylizowany bo wszystkie koty ( łącznie z Menelem!) go zaakceptowaly .
Nie bylo sygnalow ,ze komus na Slonecznym zaginal taki kot?