Witam!!! Bardzo podoba mi się ten kotek.Mam w domku psa i śliczną szylkretowa kotkę 8 letnią i szukam dla niej małego towarzystwa.Marzyła mi sie kotka bialutka bez "plamek"Oczywiście nie taki maluch ale ok 3 m-czny bo takie maleństwa powinny być jeszcze z mamą.Mieszkam w Grudziądzu i jak wspomniałam mam psiaka który akceptuje koty(śpi nawet w jednym legowisku z moją Kretką)Moja kicia bardzo lubi towarzystwo i jak wracam z pracy to mnie zamiaucza wiec obowiazkowa godzina pogaduch kocich.Moje pytanie brzmi gdzie mieszka kotek i kiedy bedzie do adopcji?W razie pytań podaję tel.695410765
Witaj Kotecek pomieszkuje w Żarach i do odbioru będzie na początku października .Z pieskami radzi sobie znakomicie,a z kotami się wychowuje Jeśli zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną którejś z forumowych Ciotek i poczekać na niego ,to zaklepiemy Ci śnieżaczka
Ostatnio zaczepiał mnie na ulicy takie białe maleńkie cudo. Już miała go zabrać ze sobą ale coś mnie tknęło i zapukałam do najbliższego domku. Okazało się, że maluch tam mieszka. W domu była kobieta, która ma problemy z nogami. Kotkiem opiekuje się jej córka czy wnuczka. Pewnie wychodząc do pracy mały został wypuszczony a babcia nie miała sił za nim biegać. Poprosiłam ją by kotek był bardziej pilnowany. Zwłaszcza, że mieszkają obok ulicy. A szkoda by było by coś mu się stało. Co jakiś czas przechodzę obok tego domu kotka nie widzę. Mam cichą nadzieje, że jest pod dobrą opieką. Ale od tamtej pory maluch jest w moich myślach Pozdrawiam serdecznie.
Ciotka Salem jest zdegustowana cudakiem i zachowuje rezerwę
Za to z Dalką istny poligon urządzają Na topie jest kurczak i kefirek-uwielbia (i zero jakichkolwiek srajdek ).Teraz koncertuje,wczoraj też o tej porze wył,więc ten typ chyba tak ma.Za to w nocy śpi jak aniołeczek.Pewnie tak dla zmyły,bo w dzień to istny Pan-demonium