ZaFrędzlona Pompimlandia cz.5 - rodzina nam się powiększa...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 22, 2009 17:06

a może się zdziwisz i wcale nie zasrany? :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro lip 22, 2009 17:08

Mam nadzieję, że jesteś czarownicą i zaczarujesz, że nie będzie zasrany :D Przyjmujesz takie zamówienia?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro lip 22, 2009 17:23

przyjmuje, zaraz odtańcze specjalny taniec :D oczywiście nago odpowiednio wymalowana tylko :D będę tańczyć wokół kuwety :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro lip 22, 2009 17:24

puścisz to na skype? :twisted: Bo potem sie wypierasz, a tak bym sobie nagrała i miała bym dowód :twisted:
A będziesz tez posypywać sobie głowę żwirkiem? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro lip 22, 2009 17:31

jeśli dzięki temu frędzlowi przejdzie sraczka to się poświęcę :lol: a na skypa nie puszcze, bo takie rytuały musza w tajemnicy pozostać :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro lip 22, 2009 19:27

kciuki za piekne krztałtne koopy całej rodziny :mrgreen:
ty sie pomponmamo nie wygłupiaj z jakims poczuciem winy, leczysz tymczasa-należy sie :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lip 22, 2009 20:46

No i? Jak kociolandia? 8O I jak zniosłaś wizytę szefa? :?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 22, 2009 20:47

Sprawy mają się tak:
1. Fredzel nadal ma biegunkę :? Co prawda trafia do kuwety, ale zadnią część ciała ma obkupkana tak mniej więcej do kolan. :? Na podłodze w kuchni widac gdzie kotek sobie siadał. Postanowiłam włożyć obesrańca pod kran, ale po krótkiej dyskusji wytłumaczył mi, że takiej opcji nie ma. No, chyba, że chce zaryzykować ciężkimi obrażeniami ciała. :( Dałam sie przekonać, a teraz kombinuję co dalej z tym fantem zrobić. No i nie wiem jak mu ro wyczyścić 8O

Poniewaz pani doktor powiedziała, że juz mogę wypuscić Pimpusia do chłopaków, wiec po powrocie z pracy wypusciłam na chwilę.
8O 8O 8O Pimpek gania Pompona! Chyba to zabawa jest, bo nie wierzę, że Pompon by zwiewał przed kurduplem. Ani jednego syku ze strony pompona nie słyszałam 8O . Za to Frędzel syczy na młodego za dwóch, choć też juz przez chwile go obwachiwał bez agresji.
Pimpek jest bardzo odważny i chyba ma ADHD - i to ciężki przypadek 8O No, będę miała się zdaje się z pyszna...

A szef mnie olał i nie przyjechał :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro lip 22, 2009 20:55

pomponmama pisze:Sprawy mają się tak:
1. Fredzel nadal ma biegunkę :? Co prawda trafia do kuwety, ale zadnią część ciała ma obkupkana tak mniej więcej do kolan. :? Na podłodze w kuchni widac gdzie kotek sobie siadał. Postanowiłam włożyć obesrańca pod kran, ale po krótkiej dyskusji wytłumaczył mi, że takiej opcji nie ma. No, chyba, że chce zaryzykować ciężkimi obrażeniami ciała. :( Dałam sie przekonać, a teraz kombinuję co dalej z tym fantem zrobić. No i nie wiem jak mu ro wyczyćcićl:
Może takimi nawiżanym chusteczkami jak dla niemowląt z doskoku?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 22, 2009 20:57

masz nawilżane chusteczki?jeśli tak to tym mu doopsko przemyj, może się uda, bądź dzielna :D pompon w końcu będzie miał kumpla to rozrabiania, bo same dziady mu sie na tymczasach trafiają, albo ledwo umiejąca chodzić gówniarzeria :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro lip 22, 2009 21:00

noo-ja bym mokra szmatka go po tym dupsku myła.
a Pimpek musi pewnie nadgonic areszt łazienkowy

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lip 22, 2009 21:38

pomponmama pisze:
kotka doroty pisze:Nie!Bo mi komputer wysiądzie :twisted: ,a aparat w telefonie nie ma tak szerkątnego obiektywu coby objął moją facjatę.Chcesz w szok wpaść ,masz dziecię i trzy koty na wychowaniu :lol:
:ryk: nie ma to jak dobra reklama!

I czego się cieszy,no czego 8O .U fryzjera byłam ,teraz jestem ładna :wink:
I nie turlac się mnie tu ze śmiechu ,bo można guza się dorobić i to nie jednego :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lip 22, 2009 21:46

agul-la pisze::lol: :ryk:

I czego szczerzy zęby jak szczeżuja,a :?: Jak się przyznasz wszem i wobec na forum że,tańczyłaś na biurku to pokażę moją fryzurkę i swoją facjatę :!: :!: :!: :twisted:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 23, 2009 4:50

kotka doroty pisze:
pomponmama pisze:
kotka doroty pisze:Nie!Bo mi komputer wysiądzie :twisted: ,a aparat w telefonie nie ma tak szerkątnego obiektywu coby objął moją facjatę.Chcesz w szok wpaść ,masz dziecię i trzy koty na wychowaniu :lol:
:ryk: nie ma to jak dobra reklama!

I czego się cieszy,no czego 8O .U fryzjera byłam ,teraz jestem ładna :wink:
I nie turlac się mnie tu ze śmiechu ,bo można guza się dorobić i to nie jednego :twisted:

No, co? Cieszyć sie nie wolno?

Słuchajcie Pimpek to jest cały Pompon jak chodzi o charakter. Ganiają się i mordują nieustannie, bawią się naprawdę cudnie. Aczkolwiek Pimpek właśnie przysolił z byka w szybę drzwi balkonowych aż chałupą zatrzęsło 8O Kurcze, przeciez okien nie myłam jeszcze :roll: Tupią obaj jak stado nosorożców. Tylko czekam, aż sąsiad przyleci z pretensjami :? No i mam pewne obawy, że Pimpek bedzie musiał btć stale izolowany na noc w łazience, bo inaczej nie pośpię :(

Pimpek miziak przestał byc miziakiem, bo nie ma czasu na pierdoły jak sie tak doskonale bawi z Pomponem :?

Z dobrych wieści dzisiaj rano Frędzel się jeszcze nie zes... :D Ale na wsiaki słuczaj lecimy pokazać się wetowi. Na pomysł z mokrymi chusteczkami wpadłam, ale to też nie jest takie proste, bo mu to zaschło na tym zadku :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw lip 23, 2009 7:16

Dzień dobry chłopaki !śmiac sie wolno czemu nie!Tylko turlanie jest niebezpieczne.Mówiłam temu kotku Frędzelku coby pogonił te sr....ale On jakiś nie usłuchany jest.Pędż z nim do weta a my tu :ok: :ok: :ok: zaciskamy!!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]