witam!
obejrzałam film i zdjęcia bardzo ładne szkoda tylko że na żadnym nie ma mojej Giovanny!
Co do wyników tylko sobotnich- Ex1 niestety przegraliśmy w bivie z kocurkiem -(za profil)-ale czy to ważne i tak się cieszymy a swoją drogą kocurek był też śliczny i zaszedł daleko więc przegraliśmy z godnym rywalem.
Co do organizacji nie narzekam ale męczyły mnie te opóżnienia zwłaszcza że Giovanna była oceniana na samym końcu.
Nie spodziewanie Giovi była bardzo zestresowana dlatego pół wystawy siedziała w budce -może i dlatego nie ma żadnego zdjęcia! Ja między innymi z jej stresu zapomniałam o wystawieniu plakietki z logiem forum i prawie nikogo niepoznałam z tego zamieszania.Rozmawiałam jednak między innymi z miła Anią i nawet teraz nie wiem z nerwów kim naprawde była-Nik ,może teraz się odezwie. z góry ją przepraszam.
A co do wypowiedzi pewnej osoby o tym że nie było ladnych kociaków nie zgodzę się bo widziałam pare , poza tym moja Giovanna też jest kociakiem i jak już wyszła z nory to sporo osób z odwiedzających nawet miało ochotę ją kupić w związku z czym mój chłopak musiał się tłumaczyć że on właśnie niedawno sam ją kupił i nie jest na sprzedaż!!!!
Duże dzięki dla Agal za pomoc pozdrawiam poznaną wreszcie osobiście Dafne i wszystkich którzy mnie mile przyjęli -Timura też