Erin pisze:Psocie, Pysia mówi, że wybaczy ... tylko pyta gdzie życzenia?
Pysiu, życzę Ci zawsze miseczki pełnej przysmaków, codziennie nowych zabawek i co najmniej 25 godzin mizianek na dobę
Psot
PS Wkleiłem kolejny odcinek...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Psocie, Pysia mówi, że wybaczy ... tylko pyta gdzie życzenia?
cangu pisze:Przyznam, że po tym tekście dałam się sprowokować i też rzuciłam kilka nieprzyjemnych dla Ciebie zdań za co Cię serdecznie i z całego serca przepraszam. Jak się okazało jednak stanowisko właścicielki kotka jest jednak inne niż moje ale to nie zmienia faktu, że naprawde nie musisz się martwić o Dudusia bo zapewniam Cię, że jest pod jak najlepszą i fachową opieką.
cangu pisze:naprawde ERin posuneła się za daleko co nie ukrywam spowodowało również moją wzmożoną reakcje, nie chce by się odzwywała, wybacz! poprostu mam sytuacje ekstremalnie podbramkową i chodzi mi o kota i dodatkowe nerwy mi tu nie pomogą. MAM OGROMNĄ PROŚBĘ!!!!!
MaryLux pisze:Moja Duża boi się burzy wręcz panicznie
Erin pisze:Wiecie co Cioteczki, ja już naprawdę zaczynam wątpić czasami.
Oto 2 posty Cangu - jeden pisany rano, drugi kilka godzin później
cangu pisze:Przyznam, że po tym tekście dałam się sprowokować i też rzuciłam kilka nieprzyjemnych dla Ciebie zdań za co Cię serdecznie i z całego serca przepraszam. Jak się okazało jednak stanowisko właścicielki kotka jest jednak inne niż moje ale to nie zmienia faktu, że naprawde nie musisz się martwić o Dudusia bo zapewniam Cię, że jest pod jak najlepszą i fachową opieką.cangu pisze:naprawde ERin posuneła się za daleko co nie ukrywam spowodowało również moją wzmożoną reakcje, nie chce by się odzwywała, wybacz! poprostu mam sytuacje ekstremalnie podbramkową i chodzi mi o kota i dodatkowe nerwy mi tu nie pomogą. MAM OGROMNĄ PROŚBĘ!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 118 gości