K-ów, pożegnaliśmy Kicię :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 22, 2009 12:18

Patka_ pisze:I taki zalosny apel oglaszajacej.

Dziekuje slicznie za maile, wtedy na biezaco wiem o nowych kotach i zdjeciach, ale BARDZO POTRZEBUJE INFORMACJIO NA PIERWSZEJ STRONIE - NAWET SAM OPIS.

Jak wystawima 40-50 koto to ciezko sie polapac, ktore maile zrobione ktore nie, kto wyslal maila kto nie wyslal, jak mammw szytsko na pierwszej to jets mi duuuzo latwiej sprawdzic czy wszyscy sa:)

staram się uzupełniać na bieżąco ale tylko na podstawie tego co pojawia się w wątku, do mnie raczej nikt nie wysyła maili pod ogłoszenia. Mam do wrzucenia Twojego ogonka i kociaki od Ogochy, nie mam natomiast poza Saszą, nic o kotach od Aani a wiem że takie ogłoszenia idą. Na pewno nie mam czarnych kociuchów od Marka i nowych zdjęć Toli bez oczka, reszta chyba jest

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 22, 2009 12:26

Z ogłoszeń to chyba tylko Zenek Blaszka ma dom i nie trzeba go ogłaszać.
Ja dziś postaram się obfotografować Ryfkę.
Aga, czy zabrać Lizusa do Chrirona? na testy i szczepienie?
Czy po tym szczepieniu zostawić go tam, czy dać na Wielopole?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lip 22, 2009 12:31

lutra pisze:Z ogłoszeń to chyba tylko Zenek Blaszka ma dom i nie trzeba go ogłaszać.

no właśnie - chciałam Ci przekazać pochwały od dr Lisa za treść ogłoszenia :D
powiedział, że gdyby nie miał kotów to po takim ogłoszeniu na pewno Zenka zabrałby do siebie :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Śro lip 22, 2009 12:34

:) Cóż, chyba muszę częściej dawać upust wenie :). Cieszę się, że choć tyle mogłam zrobić dla Blaszki.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lip 22, 2009 12:37

Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lip 22, 2009 12:50

lutra pisze:Z ogłoszeń to chyba tylko Zenek Blaszka ma dom i nie trzeba go ogłaszać.
Ja dziś postaram się obfotografować Ryfkę.
Aga, czy zabrać Lizusa do Chrirona? na testy i szczepienie?
Czy po tym szczepieniu zostawić go tam, czy dać na Wielopole?

zabierz go, słońce, tam i z powrotem, on do Wielopola już przywykł.

Doszły do mnie 4 transportery, nowe, świeżo zakupione ale chciałabym je podmienić u osób, które mają czyjeś a potrzebują i jeszcze nie odnalazły swoich. Lutra, odbierz proszę, bielanki w transporterach, które są w Chironie, może tam się coś odnajdzie cudze :roll:

Tweety

Post » Śro lip 22, 2009 12:57

Moja Maszunia źle zniosła operację.
Jeszcze ze dwa dni posiedzi w klacie - potem do klaty trafia ta koteczka z Huty, co ją sobie zamówiłam. Ona jest w ciąży, tak? To ja jej zrobię USG, żeby wybadać sprawę ewentualnej sterylki aborcyjnej.

Mam pracę najprawdopodobniej do końca stycznia. Potem się pomyśli.

Miuti

Post » Śro lip 22, 2009 12:59

W temacie transporterów, zapomniałam napisać, Irma podróżowała w takim małym niebiesko białym, jest na wielopolu, z góry pardon. Aga, to ja ok. 18 bym wpadła do Ciebie po kotowóz, ok?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lip 22, 2009 13:31

lutra pisze:W temacie transporterów, zapomniałam napisać, Irma podróżowała w takim małym niebiesko białym, jest na wielopolu, z góry pardon. Aga, to ja ok. 18 bym wpadła do Ciebie po kotowóz, ok?

możesz, dokumenty i kluczyki noszę ze sobą.

Dziewczyny, gdzie macie łapkę odebraną z Chirona? potrzebna dośc pilnie. Rozumiem, że druga jest w Kłaju.

Dzwoniła Ogocha, u Aronki test na parwo wyszedł dodatni

Tweety

Post » Śro lip 22, 2009 13:36

A jak ma się Aronka?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lip 22, 2009 13:37

Tweety pisze:Dziewczyny, gdzie macie łapkę odebraną z Chirona? potrzebna dośc pilnie. Rozumiem, że druga jest w Kłaju.

Tak jest.

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro lip 22, 2009 13:39

Miuti pisze:Moja Maszunia źle zniosła operację.
Jeszcze ze dwa dni posiedzi w klacie - potem do klaty trafia ta koteczka z Huty, co ją sobie zamówiłam. Ona jest w ciąży, tak? To ja jej zrobię USG, żeby wybadać sprawę ewentualnej sterylki aborcyjnej.

Mam pracę najprawdopodobniej do końca stycznia. Potem się pomyśli.

tak, jest w ciąży.. nie umiem rozpoznać, w jak bardzo zaawansowanej..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro lip 22, 2009 14:25

Rozumiem, że Mariola wyjechała i bazarkami zajmuje się w tej chwili Tweety, tak? W amoku porządków domowych odkopałam pudło, w którym mam mnóstwo rzeczy, które chciałam kiedyś sprzedać na Allegro, a pieniądze które za to spłyną wpłacić na zwierzaki. Oczywiście brakło mi czasu :oops:

To są rzeczy, które zostały po likwidowanym punkcie m.in. z artykułami GSM: mnóstwo ładowarek, futerałów na komórki, obudowy do telefonów. Jakieś walkmany, aparaty foto, kasety vhs. Niestety to są klamoty sprzed paru lat, więc nie wszystko jest na topie (ach ten postęp techniki :roll: ), ale mam nadzieję, że znajdą się wśród bazarkowiczów także miłośnicy oldskulowych gadżetów :wink:

Na razie wpakowałam do do jednego pudła. Jest szansa żeby ktoś się tym zaopiekował?

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro lip 22, 2009 14:28

Kinya pisze:Rozumiem, że Mariola wyjechała i bazarkami zajmuje się w tej chwili Tweety, tak? W amoku porządków domowych odkopałam pudło, w którym mam mnóstwo rzeczy, które chciałam kiedyś sprzedać na Allegro, a pieniądze które za to spłyną wpłacić na zwierzaki. Oczywiście brakło mi czasu :oops:

To są rzeczy, które zostały po likwidowanym punkcie m.in. z artykułami GSM: mnóstwo ładowarek, futerałów na komórki, obudowy do telefonów. Jakieś walkmany, aparaty foto, kasety vhs. Niestety to są klamoty sprzed paru lat, więc nie wszystko jest na topie (ach ten postęp techniki :roll: ), ale mam nadzieję, że znajdą się wśród bazarkowiczów także miłośnicy oldskulowych gadżetów :wink:

Na razie wpakowałam do do jednego pudła. Jest szansa żeby ktoś się tym zaopiekował?

nie do końca, ja mam wystawić tylko rzeczy z pewnej listy natomiast bazarki pozostałe przejęła Aneta od zwierzyńca

Tweety

Post » Śro lip 22, 2009 14:46

edit_f pisze:
tak, jest w ciąży.. nie umiem rozpoznać, w jak bardzo zaawansowanej..

To określi USG. Mam nadzieję, że zdążymy ze sterylką.

Miuti

[poprzednia][następna]