Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Lutra już wspominała, jeśli ktoś z różnych powodów nie może to wystarczy poinformować i wtedy można znaleźć inną osobę, która na pewien czas zastąpi. Nie bieżcie wszystkiego personalnie jako ataki. U mnie w firmie jak ktoś zawali to dostaje po premii i wie za co. Trzeba się trochę bardziej zorganizować. To praca na drugi etat, dla mnie przynajmniej. Traktują ją nie jako przymus ale obowiązek i pewen rodzaj przywileju. Więć proiszę się nie boczyć tylko działaćNowy dzień budzi nowe nadzieje!!!
lutra pisze:Zgadzam się z przedmówcą. W środku sezonu kociakowego, kiedy każdy dom jest na wagę złota, nie możemy nie mieć ogłoszeń na allegro.
K pisała, że chodziło o przelew, jeśli taka sytuacja zaistnieje, to ja na 100% mogę pożyczyć kasę i zaczekać tyle, ile allegro nie może.
Musimy zrozumieć, że fundacja nami wszystkimi stoi i jak coś nawala, to mamy efekt domina.
Proszę, niech nikt się nie obraża, ale chodzi o to, żeby iść, i ta sytuacja pokazuje jak ważne są wszystkie zadania, osoby, działania.
Przypominam, że padła kilka stron wcześniej propozycja spotkania, może warto to rozważyć.
Myślę, że spotkania regularne, np. raz w miesiącu. Dzięki temu będziemy lepiej się znać, będziemy lepiej poinformowani, co się dzieje, na pewno się to na pomysły nowe przełoży, co?
PS
I pisząc "na 100%" wcale nie mam na myśli odsetek
Patka_ pisze:wiecie co, ami sie przykro robi...
ja wiem, ze WSZYSCY popelniamy bledy, czasem zapominamy, czasem mam spore klopoty i nie myslimy o np. oglaszaniu kotow
mam tylko jedno pytanie, co chcecie uzyskac piszac teraz kilka postow o tym jaka Karola jets niesolidna?
mysle, ze wie, ze zle zrobila nie piszac wprost "niech ktos za mnie oglosi".
swoja droga przypuszczam, ze dluzej by zajelo znalezienie chetnego i zrobenie 20-30 ogloszen od zera.
pietnowanie przez kilka postow nie jets ani mile ani sensowen. koniec kropka.
w zwiazku z pomaganiem sobie ponawiam prosbe o danie szansy ASLANOWI na tymczas - u mnie przypuszczam sika ze stresu albo cos mu ne pasuje a chcalabym mu oszczedzic wielopola...
zeby bylo jasne nie chce sie w ten sposob odkocic albo zwalic na kogos klopot, biore na sibie jego wizyty u weta i wzamian innego tymczasa....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości