pełna figurka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę. Było cudownie i fantastycznie.
Szczerze atmosfera była WYPAŚNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwetko - miło było Cię poznać na żywo.
Resztę towarzycha znam i dzięki serdeczne za przybycie![]()
SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA DLA KORY, KTÓRA DZIELNIE ZNOSIŁA MOJE ADHD![]()
P.S. Kora kocham Cię![]()
Madziula pisze:witam poniedziałkowo ...
mar_tika pisze:DZIŚ O GODZ 11:15 ODSZEDŁ OD NAS BUNGO!!
Zalarmował mnie znajomy Kropeczki że w sąsiednim bloku w piwnicy umiera kot.Poszłam po niego .To był Bungo.
Odszedł u nas w kociarni ,umarł na moich rękach.Do konca był dziki .Trzy próby zlapania Go nieudały się.Wybrał wolność[']['][']
mar_tika pisze:DZIŚ O GODZ 11:15 ODSZEDŁ OD NAS BUNGO!!
Zalarmował mnie znajomy Kropeczki że w sąsiednim bloku w piwnicy umiera kot.Poszłam po niego .To był Bungo.
Odszedł u nas w kociarni ,umarł na moich rękach.Do konca był dziki .Trzy próby zlapania Go nieudały się.Wybrał wolność[']['][']
MIKUŚ pisze:Magda - nie pamiętam, ale jeśli masz kota który da się złapać rękami to się ze mną skontaktuj.
Iweta pisze:Dla zainteresowanych ,chciałam powiedzieć ,że do lecznic wróciła maść ORIDERMYL juz bez rakotwórczego składnika.
mar_tika pisze:Iweta pisze:Dla zainteresowanych ,chciałam powiedzieć ,że do lecznic wróciła maść ORIDERMYL juz bez rakotwórczego składnika.
wiemy że oridermyl powrócił do lecznic .Monika mówila ,niestety cena po staremu,choć nie ukrywam wolę zaplacić i po tyg pozbyc się swierzba niż paprać się 3 tyg crotamitionem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości