K-ów, pożegnaliśmy Kicię :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 20, 2009 15:23

wanila pisze:Zenek Blaszka ma dom na Woli Justowskiej :)
jak tylko łapka dojdzie do siebie odwieziemy go na miejsce :)
umowa adopcyjna będzie podpisana

i.....

mam super domek dla małego kota (coś w wieku Zenka). Domek niewychodzący - okna do zabezpieczenia - uświadomiony :) Kotek były pod "okiem" właścicieli sklepu zoologicznego :)
kogo polecacie?

Może Puszek z Kłaja? http://www.e-zwierzak.pl/post/6,2,0,0,0,0,0,0,0,1/4316/

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon lip 20, 2009 15:25

podałam domkowy link do tego tematu - zobaczymy :)
czy pierwsza strona jest aktualna?

bardzoooo sympatyczny domek :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pon lip 20, 2009 15:30

Akima pisze:NA podstawie tłumaczenia Miszeliny skleciłam list żebraczy i prezentację po niemiecku. W weekend wyslę chłopakowi, żeby poprawił błędy i wyślę do Niemców. Służe tekstem jeśli ktoś miałby pomysł na żebranie w języku niemieckim. Ja wysyłam narazie do Trixie i Gipmetu. Śmieszna ta suma 1.300 Euro długów dla takich firm.

Mam mało fotek z metamorfoz, ściągnęłam co się dało z Allegro. Ma ktoś jeszcze jakieś szcęsliwie zakończone histirie ze zdjęciami przed i po bo przy tym tłumaczeniu wciąż wklejałam żałobne kokardki obok zwierzaków które odeszły.

Tweety dysponujesz może jakimś zestawieniem ile kotów było, ile odeszło, ile zostało wyadoptowanych? Bardzo by się przydało. Prezentacja wyglądałaby rzetelniej.

Tweety, czy Ty dysponujesz jeszcze jakims zdjeciem Nory jak jeszcze byla bardzo chora?
Robilas kiedys w krakvecie - w pierwszy dzien, jak jej dr Miskowicz ogon zeskrobywal.
To ja bym dostaa jakas radosna Norke :)

Poszukam tez Kaski :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lip 20, 2009 15:36

i.....

mam super domek dla małego kota (coś w wieku Zenka). Domek niewychodzący - okna do zabezpieczenia - uświadomiony :) Kotek były pod "okiem" właścicieli sklepu zoologicznego :)
kogo polecacie?

Chilli 2 miesiace? mega miziak

http://allegro.pl/item692401400_kotek_c ... _domu.html
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon lip 20, 2009 15:38

i.....

kogo polecacie?

Ja mam w domu takie w wieku Zenka Blaszki: Mambo, Batida, Malibu i Sheridan. Bardzo fajne i przytulaśne, szczególnei 2 kocurki. Już po szczepieniu
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lip 20, 2009 15:49

Przesyłajcie prosze zdjęcia metamorfoz na mój E-Mail: gacurek@interia.pl. Do soboty będę wstawiać zdjęcia. Widzę że na tyle listów w Polsce nikt nie odpowiedział, ale ktoś musi być pierwszy...Jeszcze wierzę w ludzi
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lip 20, 2009 15:58

Akima pisze:

i.....

kogo polecacie?

Ja mam w domu takie w wieku Zenka Blaszki: Mambo, Batida, Malibu i Sheridan. Bardzo fajne i przytulaśne, szczególnei 2 kocurki. Już po szczepieniu

Nie wiem czy to dobre imie..... Sheridan odszedl na pp w lutym...
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon lip 20, 2009 16:38

Patka_ pisze:
Nie wiem czy to dobre imie..... Sheridan odszedl na pp w lutym...

bardzo dobre, mój wcześniejszy Sheridan jest wspaniałym pieszczoszkiem Ines_Chorzów, mimo swojej bezwładnej łapki świetnie sobie radzi.

Wanila, ode mnie Waldi i Maja, będą szczepieni w tym tygodniu, w przyszłym mogą iść do domu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lip 20, 2009 16:42

Akima pisze:Przesyłajcie prosze zdjęcia metamorfoz na mój E-Mail: gacurek@interia.pl. Do soboty będę wstawiać zdjęcia. Widzę że na tyle listów w Polsce nikt nie odpowiedział, ale ktoś musi być pierwszy...Jeszcze wierzę w ludzi

rzuć okiem, proszę, na nasze metamorfozy na stronie AFN-u, może tam jeszcze się coś znajdzie

Tweety

Post » Pon lip 20, 2009 16:48

Akima pisze:
Tweety dysponujesz może jakimś zestawieniem ile kotów było, ile odeszło, ile zostało wyadoptowanych? Bardzo by się przydało. Prezentacja wyglądałaby rzetelniej.

tutaj masz w pierwszych dwóch wątkach informacje, które mogą się przydać, lipiec jeszcze nie zrobiony. Nie ma tam kotów, które odeszły, będę wpisywać je chyba dopiero od przyszłego roku

http://afn.pl/forum/viewforum.php?f=40

Tweety

Post » Pon lip 20, 2009 16:48

lutra pisze:brawo za skuteczność. Nasze koty nie mają na razie allegro...

Karola powiedziała, że powinno być dzisiaj

Tweety

Post » Pon lip 20, 2009 16:55

NASZE KOTY NIE MAJĄ ALLEGRO,NIE DLATEGO ŻE ZAPOMNIAŁAM, NIE DLATEGO ŻE MI SIĘ NIE CHCE,TYLKO DLATEGO ŻE RACHUNEK URÓSŁ DO 80 ZŁ I MOGŁAM ZAPŁACIĆ DOPIERO W PIĄTEK

Czekam w związku z tym na odblokowanie.

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon lip 20, 2009 17:01

i.....

kogo polecacie?

U mnie jest trochę starszy (ok. 3 miesięcy), bury Ryś, ciekawski, energiczny i wiecznie czymś zajęty, zdjęcia tutaj: http://picasaweb.google.com/gerith/Rys

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lip 20, 2009 17:07

dziewczyny ratunku!!
czy wybiera się któraś dziś lub ewentualnie jutro do krakvetu na Sanocką, tak, żeby mu były kliny po drodze (wiem, że to nie możliwe) ???

Mojej kochanej Noreńce coś się stało.
Ma zatkany całkowicie nosek, cięzko oddycha, prycha, kicha, kaszle a całe oczka pokryła brunatka maź o konsystencji kisielu.....
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lip 20, 2009 17:12

kosma_shiva pisze:dziewczyny ratunku!!
czy wybiera się któraś dziś lub ewentualnie jutro do krakvetu na Sanocką, tak, żeby mu były kliny po drodze (wiem, że to nie możliwe) ???

Mojej kochanej Noreńce coś się stało.
Ma zatkany całkowicie nosek, cięzko oddycha, prycha, kicha, kaszle a całe oczka pokryła brunatka maź o konsystencji kisielu.....

Robert już dzisiaj był ale zadzwoń do Ogochy, będzie wracać z Myślenic to gdyby miała gram czasu to może podrzuciłaby Cię po drodze

Tweety

[poprzednia][następna]