Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 18, 2009 22:24

Nah pisze:i banerek Molisi zdjąć powinnam, wiem...i zrobię to, ale ona jest tak śliczna, że brakowac mi go będzie :oops:

Czas najwyższy wywalić Moliśkę, bo przecież inne koteczki czekają w kolejce na jej miejsce. :)
Ale bardzo dziękujemy za to, że wkleiłaś Moli do podpisu. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lip 19, 2009 11:53

U nas pogoda deszczowa. Koty gdzieś śpią. Cisza w domu, ale może później napiszę co zrobiła ta najmłodsza w naszej rodzince. :lol:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie lip 19, 2009 15:49

Molisia szaleje? :wink: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lip 19, 2009 15:49

Czekamy Aniu!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lip 19, 2009 16:21

I co Molisia nabroiła????? 8O 8O 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 19, 2009 18:18

A było to tak!
Jak zwykle, wieczorem po moim wejściu na łóżko miziam koty. Najpierw ta najbardziej spragniona, czyli teraz już pierwsza zawsze na łóżku Niuńcia, z którą już zaczynam miętoszenie za futro pod bziuchem i gryzenie delikatne po łepku. Już mi pokazała swoje pazurki u przednich i tylnych łapek. :lol:
Następnie zaczęłam miziać i miętosić Moliśkę. Kiedy już ją wykochałam to usiadła koło Buńci, która spała do góry bziuchem i ze wszystkimi łapkami do góry w pełni wyluzowana i szczęśliwa nic nie wiedząc co dalej ma nastąpić. :smiech3: Już cioteczki mi sie chce śmiać jak sobie przypomnę.
Tak siedząc Moliśka nad Buńcią, to myślałam, że zaraz sie położy koło niej, ale nie, ta gadzina knuła w tej swojej małej główce haniebny plan jak by tu dokuczyć Buńci.
I gadzina go znalazła. :lol:
Tak dalej siedząc przy zrelaksowanej Buni, skoczyła z pełnym impetem w sam środek Bunieczki z pazurkami i ząbkami. :smiech3:
Biedna Bunia w mgnieniu oka sie zerwała i zatrzymała sie dopiero w przedpokoju w stanie przedzawałowym.
Gadzina mała oczywiście poleciała jeszcze za nią z myślą wygryzienia jej pośladków. :lol:
Cioteczki, ja myślałam, że padnę na łóżku ze śmiechu jak to zobaczyłam. Moliśka waży 3,20 a Bunia 4,20. Wyobraźcie sobie jak ktoś, tak na Was na śpiku by skoczył.
Taka to jest Molisia, ta grzeczna koteczka. :twisted:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lip 19, 2009 18:22

Nono, nieźle! :ok: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lip 19, 2009 18:35

melduje sie podczytywacz Molisiowy, ciesze sie ze mala u Was zostaje :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie lip 19, 2009 18:38

No to ładnie Molisia wymyśliła :lol: Buńcia to chyba tylko dlatego, że ze snu została wyrwana, to jej nie oddała :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lip 19, 2009 19:11

kasia86 pisze:Tak dalej siedząc przy zrelaksowanej Buni, skoczyła z pełnym impetem w sam środek Bunieczki z pazurkami i ząbkami. :smiech3:
Biedna Bunia w mgnieniu oka sie zerwała i zatrzymała sie dopiero w przedpokoju w stanie przedzawałowym.
Gadzina mała oczywiście poleciała jeszcze za nią z myślą wygryzienia jej pośladków. :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:

Wygłaszcz ode mnie wesołą Molisię i pociesz biedną Bunię :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lip 19, 2009 19:20

No biedna Bunia :lol: ,a Molisia juz pewna ,że zostaje,to pokazuje,że ona tez jest u siebie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lip 19, 2009 20:16

Molisia jak się tylko dowiedziała , że zostaje, to zaczęła pokazywać swoje "zaczepialstwo" :D .
Ona tak fajnie atakuje koty, żeby się z nią ktoś bawił....a to na Buńcie skoczy jak śpi, a to Franusiowi na dupkę skoczy i go ugryzie.
Ale trzeba przyznać, że robi to z taką niewinną minką i tak delikatnie( tzn bez agresji jakiejkolwiek) :1luvu:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie lip 19, 2009 20:44

Aneczko-poproś Małgosię muac-ona robi Ci nowy banerek-ten już nieaktualny(z Molisią)-ona przecież juz ma domek!

Molisia po prostu chce sie bawic,a Bunia i reszta nie maja na to ochoty,wiec koteńka stara się je zachęcic na swój sposób :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 19, 2009 21:26

Etka pisze:melduje sie podczytywacz Molisiowy, ciesze sie ze mala u Was zostaje :)

My też sie cieszymy, bo bardzo żeśmy sie do niej przez 10 miesięcy przywiązali a ona do nas. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lip 20, 2009 8:10

Molisia is debest :D Uwielbiam u moich Panien takie akcje :lol:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

[poprzednia][następna]