Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Prosimy o Pamieć o nas.
iza71koty pisze:Na działkach nadal mieszkają bezdomni.Są u nich 4 maluszki. Dwie kotki które trzeba wysterylizować. Nie wiem jak długo pozwoląjeszcze mieszkać tam tym Ludziom. Jeśli skończą sie roboty, Urząd moze ich stamtad pogonic.Wysiedlić.Co będzie z kociakami?Czy Ktos moze POMOC???
Dosć pilne. Na jutro praktycznie. Przy okazji moglibysmy się spotkać.Leki igły i strzykawki dla kilku Malców, wydadza Ci gratis.Powiesz ze to dla mnie.Ze kontynuacja leczenia. Trzeba powiedzieć Doktor Joannie.Ale za paste trzeba zaplacic.Chyba że paste odbierzesz nastepnym razem. Ja dopiero jutro po poludniu spodziewam sie jakis pieniażkow. Narazie jestm na pusto.Jeśli mogłabyś tojutro załatwić byłoby SUPER.Dziś podałam ostatnie zatrzyki.Jeśli dzis sama nie złapie tego Malca, bo zaraz wychodzę to moze jutro cos wspolnie byśmy zdziałały?Wczesniej moglabyś podjechać do TOZu?szarotkakot pisze:Z tym TOZem to pilne? Ja mogę bryknąć, ale że jestem "autobusowa" to trochę by mi to zajęło. Pewnie ze 2 godziny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 67 gości