iza71koty pisze:Nadal Bardzo potrzebne tymczasy.Bardzo liczę na Waszą Pomoc
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Przypominam też o naszym Funduszu Extra.Gdyby Ktoś chciał jeszcze wspomóc, Zapraszam Serdecznie
iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
Pięknie Dziękujemy Ci Anakoladaanakolada pisze:a ja, jak widać, mam w podpisie dwa szczecińskie banerki, przecież jeden wątek wcale nie wyklucza drugiego, wierzę, że i tu, i tam chodzi o to samo - o dobro kotów
iza71koty pisze:
Agiis-s przepraszam ale chyba doszło do nieporozumienia? Swietnie ze powstał watek. I szczerze życzę Wiele sukcesów.Moje zastrzeżenie budzi sprawa pw. Uważam że sprawa została w zupełnosci wyjaśniona na wątku. Nieporozumienie które dotyczyło mnie i NOT zostało przedstawione przez obie strony. Nie rozumiem zatem strony trzeciej?A Ty sie taką stałaś wysyłając pw do IKI6. To uważam za dzialanie szkodliwe.Myśle ze każdy na moim miejscu odczułby podobnie. Dobrze ze Kociarze sie ujawnili.Ogromnie mnie to cieszy. Jednak chyba Forumowicze mieli prawo pomysleć że Kociarzy w Szczecinie nie ma, skoro przez kilka tygodni Apelowałam o Pomoc, bo zaistniała dramatyczna sytuacja w związku z rozpoczęciem prac porządkowych na dzialkach i nie było żadnego odzewu???I nadal go nie ma....Jeśli chodzi o to czy wątek jest "bardziej przyjazny"to myśle ze to sprawa drugorzędna.Jak juz kiedyś napisałam ten watek to próba przetrwania dla Tych , którzy potrafia zniesć Wiele. To łódz, która niestety często tonie. Tonie bo zwykle jest masa spraw, kłopotów i przede wszystkim masa kociaków.Nie zawsze jest czas na miłe rozmowy.Staram sie raczej skupić na działaniu i na konkretnej Pomocy wolnożyjacym kotom.
Dziękuje Wszystkim Którzy przy nas trawają.
iza71koty pisze:Przypominam też o naszym Funduszu Extra.Gdyby Ktoś chciał jeszcze wspomóc, Zapraszam Serdecznie
iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
wiora pisze:a dzis jade z Niunia do SPCA sie zaczipowac
czy ktos juz na forum to robil i czy to jest bolesne dla kitkow
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 52 gości