Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:moniko jak chcesz wstawię adopcyjne na 1 stronę? tylko potrzebny mi opis i zdjęcia
a tak w ogóle to dzień dobry
kya pisze:Witam wszystkichMam wrazenie ,ze cala noc byla burza ...jestem niewyspana , aaaaaaaaaa...(ziew)
kya pisze:Wlasnie odpijam kaweczke ale dosyc nerwowo bo juz pozno ,widze koty krecace sie po podworku .Najwyrazniej przytupuja nerwowo bo czas byloby zjesc im sniadanie . Wieczorem na kolacje przyszedl TatusKicanek .Kurcze czy wlasciciele nie mogliby nakarmic biedaka? Malo ,ze podjadl kotom pod drzewem to potem poszedl podjadac Menela . Ale bardzo spokojny sie zrobil ,juz nie ma bojek .Na nosku dalej ma rozowy slad od walenia w klatke .Podjelam decyzje.... Poniewaz Latka regularnie przychodzi na posilki to poki jeszcze male ciaga za soba bede jej dawac prowere czy jak to sie tam nazywa. Mam nadzieje,ze to skuteczny srodek:-/ Niby nie ma teraz kocura,ktory moglby ja zapylic ale kto wie czy jakis obcy nie przyleci ktoregos dnia . Ciotko ,zastanow sie ktorego dnia moglabym zlapac tego mlodego kicka z niedorozwinietymi jajkami . Mysle ,ze on juz dojrzal do kastracji .
agiis-s pisze:Miki poleciał na pierwszą - jeszcze mi podaj tylko czy był odrobaczany i szczepiony
monika74 pisze:agiis-s pisze:Miki poleciał na pierwszą - jeszcze mi podaj tylko czy był odrobaczany i szczepiony
Miki był odrobaczany jeszcze nie szczepiony (braki finansowe)
kya pisze:Podjelam decyzje.... Poniewaz Latka regularnie przychodzi na posilki to poki jeszcze male ciaga za soba bede jej dawac prowere czy jak to sie tam nazywa. Mam nadzieje,ze to skuteczny srodek:-/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 32 gości