Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Rozumiem, ale mimo wszystko nie widzę korzyści, które mogłyby usprawiedliwiać narażanie zwierząt na kontakt z zasyfionym, pełnym kłaków z róznych zwierząt klejącym się stołem, wątpliwej jakości lekami i wetem który nawet nie myje rąkNawet jeśli traktując zwierzęta fundacyjne - co jest dla mnie nie do przyjęcia oczywiście - jako te gorszej kategorii, to i tak pozostaje strach co przywlokę do domu z "centrum weterynaryjnego"
to trzeba mu zwrócić uwagę. Doszły mnie dzisiaj też takie informacje z innego źródła ale sama póki co nie byłam ich świadkiem, na szczęście. Przy mnie zawsze dezynfekował stół jeżeli wchodziliśmy po innym zwierzaku.
Ale na litość boską, za każdym razem?? I nie widziałaś w jakim stanie są szafki, blat, podłoga? Gdybyś zajrzała pod ten stół - padłabyś.
Przy Tobie stół jest dezynfekowany, Ty płacisz![]()
A ja się po prostu boję.
dziś Karola nawet specjalnie pytałą, czy może tak wyciągnąć kota ten stół, ale nie było przeciwskazań.
może dlatego, że operowane były nasze kotki przed nami... czyli ten gorszy gatunek...
Ja mu w sierpniu tamtego roku dałam novoscabin dla Tornada, stał z tym samym miejscu jeszcze w lutym, tylko nieco zakurzony, na rogu blatu,
"Przewróciło się niech leży cały luksus polega na tym
że nie muszę go podnosić będę się potykał czasem
będę się czasem potykał ale nie muszę sprzątać
Zapuściłem się to zdrowo coraz wyżej piętrzą się graty
kiedyś wszystko poukładam teraz się położę na tym
to mi się wreszcie należy więc się położę na tym
Coś wylało się nie szkodzi zanim stęchnie to długo jeszcze
ja w tym czasie trochę pośpię tym bezruchem się popieszczę
popieszczę się tym bezruchem potem otworzę okna
W kątach miejsce dla odpadków bo w te kąty nikt nie zagląda
łatwiej tak i całkiem znośnie może czasem coś wyrośnie
może ktoś zwróci uwagę ale kiedyś się wezmę
Zapuściłem się to zdrowo cały luksus polega na tym
łatwiej tak i całkiem słusznie może czasem coś wybuchnie
będę się czasem potykał ale kiedyś się wezmęPrzewróciło się niech leży cały luksus polega na tym
że nie muszę go podnosić będę się potykał czasem
będę się czasem potykał ale nie muszę sprzątać
Zapuściłem się to zdrowo coraz wyżej piętrzą się graty
kiedyś wszystko poukładam teraz się położę na tym
to mi się wreszcie należy więc się położę na tym "