Zefireczku, bierz przykład z siostrzyczki i braciszka i do swojego domku się szykuj. Tylko .... gdzie on ?
Moderator: Estraven
psiama pisze:Moja jedna kota z muchami po drugiej stronie moskitiery sobie gada. jest to nie do popwtórzenia w naszym języku pisanym![]()
Zefireczku, bierz przykład z siostrzyczki i braciszka i do swojego domku się szykuj. Tylko .... gdzie on ?

Ja-Ba pisze:psiama pisze:Moja jedna kota z muchami po drugiej stronie moskitiery sobie gada. jest to nie do popwtórzenia w naszym języku pisanym![]()
jeśli mówi tym muchom to, co mówi moja Misia ptakom gdy jest w bloku na balkonie - to lepiej nie powtarzać. Zdaje się że słowa mocno niecenzuralne są tutaj źle widziane..![]()
Korciaczki pisze:Zefirek szuka domku ! Obiecuje być grzecznym, mądrym, duzym i kochanym koteczkiem. Kto pokocha?
bo grzeczne są tylko kotki chore....
bazylica pisze:witam
nie chce robić nikomu nadziei ale była dzisiaj u mnie koleżanka i przypadkiem do was trafiłyśmy i jednym słowem zapatrzyła sie w Zefirka.
maja juz 5-letnią kotkę
tfu tfu przez lewe ramię oby się udało

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 30 gości