Super, że kolejny malec ze szklarni złapany. Trzymam mocne kciuki, by jutro udało się złapać trzeciego kociaka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BAJKA-BB pisze:(...) Przy okazji wirtualnych adopcji mam pytanie - czy wszystkie koty mają już opiekunów? Ostatniego kota na stronę dostałam w listopadzie, obecnie nie mam żadnego "wolnego" kota od pani Izy. Jeżeli są jeszcze jakieś "niezagospodarowane" Futrzaki to poproszę o opis i fotki, może znajdą się chętni na wirtualne przygarnięcie kociaka
iza71koty pisze:(...) Jeśli chodzi o Kociaki to narazie nic nie przygotowałam bo prowadzenie wątku spadło na moją głowę a zupelnie się na tym nie znam.Wiem że kotka Magda straciła w Vivie ostatnio Opiekuna Wirtualnego ale nie sprawdzalam jeszcze czy jest już Nowy?Jeśli jesteśmy juz w tym temacie to od dawna nie ma kotki Eli wyadoptowanej w Vivie. Nie raz pisałam o tym na wątku i nie wiem co w tej sytuacji dalej robic???? W razie pytan odezwe się na pw. Pozdrawiam Serdecznie i Wielkie Dzieki za wizyte u Nas
BAJKA-BB pisze:...
Tak więc wszystkie koty w Vivie systematycznie dostają swoje kieszonkowei myślę, że kolejne też znalazłby opiekunów.
NOT pisze:Cieszę się niezmiernie, że 2 kolejne kocice zostały dzisiaj wysterylizowane dzięki determinacji p.Izy w ich łapaniu.
Na terenie p.Izy nigdy nie łapię osobiście kotów ani nie przetrzymuję jej kocic po sterylkach, gdyż tak zostało między nami ustalone.
Co do jednej z kotek dzisiaj sterylizowanych wetka powiedziała, że guzy na wątrobie mogą mieć podłoże rakowe, białaczkowe itd.
Myślę, że wyjątkowo dobrze się stało, że właśnie ta kotka została wysterylizowana. Ciąża, poród, karmienie mogłyby być dla niej zabójcze.
BAJKA-BB pisze:Witam serdecznie
Jak zwykle zaglądam z doskokuPomyślałam jednak, że chyba pora się przypomnieć...
BAJKA-BB pisze:(...) Przy okazji wirtualnych adopcji mam pytanie - czy wszystkie koty mają już opiekunów? Ostatniego kota na stronę dostałam w listopadzie, obecnie nie mam żadnego "wolnego" kota od pani Izy. Jeżeli są jeszcze jakieś "niezagospodarowane" Futrzaki to poproszę o opis i fotki, może znajdą się chętni na wirtualne przygarnięcie kociakaiza71koty pisze:(...) Jeśli chodzi o Kociaki to narazie nic nie przygotowałam bo prowadzenie wątku spadło na moją głowę a zupelnie się na tym nie znam.Wiem że kotka Magda straciła w Vivie ostatnio Opiekuna Wirtualnego ale nie sprawdzalam jeszcze czy jest już Nowy?Jeśli jesteśmy juz w tym temacie to od dawna nie ma kotki Eli wyadoptowanej w Vivie. Nie raz pisałam o tym na wątku i nie wiem co w tej sytuacji dalej robic???? W razie pytan odezwe się na pw. Pozdrawiam Serdecznie i Wielkie Dzieki za wizyte u Nas
Widzę w pierwszych postach wątku, że cztery koty czekają na opiekunów, a na koty.sos nadal nie ma żadnego wolnego od pani Izy. Opiekun Tajfuna przestał dawać znaki życia, ale opiekunka Magdy po zaginięciu kici objęła opieką Tajfuna. Tak więc wszystkie koty w Vivie systematycznie dostają swoje kieszonkowei myślę, że kolejne też znalazłby opiekunów.
Piękne Dzięki.BAJKA-BB pisze:A więc czekam i trzymam kciuki za udaną akcję z maluszkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 49 gości