^^ KocI SzczEciN~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 16, 2009 21:50

Usagi_pl pisze:Jutro podrzucę wątek na gg do e-dity, rzadko zagląda na miau, a teraz też małe przedszkole niańczy, może się z przedszkolakami ujawni :)

no e-dity maluszki też wstawimy :)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw lip 16, 2009 21:52

kya pisze:Agiis juz sie pochwalilam ale pochwale sie jeszcze raz. Podlewalam dzisiaj roslinki w kociej zagrodzie i okazalo sie ,ze karmie oprocz kotow jeszcze jedno zwierzatko...malego jeza ;))) Chyba zaczne nosic ciagle przy sobie aparat fotograficzny bo widok malego jeza ,ktory wcina sucha karme siedzac w calosci w misce byl super;)
Sasiad z gory prosil mnie dzisiaj zebym na Menela mowila Jacek bo on go tak nazywa .Odparlam ,ze nic z tego bo na swoje imie Menel zapracowal cala swoja postawa :twisted:

ja najwyżej mogę liski dokarmiać :twisted: ale jakoś nie mam ochoty

Jacek odpada - który kot Jacek siedzi jak Menel cały dzień na ławce????
on normalnie jak z kociego "Rancza" jest he he he

w sumie może być "Menel Jacek" :lol:

agiis-s

Post » Czw lip 16, 2009 21:56

witam wszystkich :) cieszę się, że pokazał się inny szczecin, ten pozytywnie zakręcony, a raczej zakocony. Ja co prawda nie jestem ze sz-na, ale z okolic, wiec też będę tu wpadać i podczytywać, co tam po sąsiedzku słychać w kocich sprawach ;)
tymczasem pozdrawiam wszystkich kociolubnych w szczecinie i okolicy :)
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Czw lip 16, 2009 22:01

a skad dokladnie jesli to nie tajemnica? Bo jak w jakims malowniczym miejscu to jade na grilla do ciebie:-P

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw lip 16, 2009 22:14

no anakolada - zrobimy małe miau-party :ryk:

agiis-s

Post » Czw lip 16, 2009 22:15

kya pisze:a skad dokladnie jesli to nie tajemnica? Bo jak w jakims malowniczym miejscu to jade na grilla do ciebie:-P

żadna tajemnica - goleniów
miejsce średnio malownicze, ale zawsze można wpaść i sprawdzić naocznie, np. w drodze nad morze, no i grilla za domem też da się rozpalić ;)
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Czw lip 16, 2009 22:23

ja tu się wstawię za Goleniowem - mieszkałam tam przez rok i bardzo miło wspominam. Naprawdę śliczne miasto :)

ciekawe czy na rynku dają jeszcze takie pyszna hot-dogi ;)

agiis-s

Post » Czw lip 16, 2009 22:24

To ja sie rowniez melduje w tym szczecinskim watku i ciesze sie bardzo, ze powstal. Poza moim domowym stadkiem (kocur Rudolf - rudy oczywiscie i dwuletnia drobna koteczka - Sisi z problemami nerkowymi, do tego maly prawie czterdziestokilowy pies labrador, bedacy doskonala zabawka dla kotow :D i dwojka chomikow, ktore na szczescie zabawka dla kotow nie sa) staram sie w ramach czasu wolnego od pracy zawodowej pomagac roznym populacjom szczecinskich kotow i ich opiekunom. Przez ostatnie dwa lata udalo mi nabrac nieco orientacji, gdyz konfrontowany bylem juz z roznego rodzaju problemami kotow miejskich: podworkowych, osiedlowych, dzialkowych oraz z ludzmi, ktorzy sprawuja wspaniala opieke nad populacjami kotow wolno zyjacych, a takze z takimi, ktorzy z ta opieka sobie nie radza mimo dobrych checi, jak rowniez z takimi, ktorzy dobrych checi co do np. sterylizacji w ogole nie przejawiaja. Niezbyt dobrze mam opanowane pod tym wzgledem Prawobrzeze, ale nie na wszystko starcza sil i czasu. To co robie, robie w ramach dzialan interwencyjnych szczecinskiego oddzialu TOZ i chetnie wezme udzial w dyskusjach na tym forum o roznych problemach, z ktorymi sie spotykam.

A przy okazji: od tej pory zwracajac sie do ogolu uczestnikow watku, pamietajcie, zeby nie uzywac tylko zwrotu "dziewczyny" lub "ciotki", bo ja tez tu jestem i wierze, ze pojawi sie tu jeszcze wiecej "chlopakow" bedacych milosnikami tych zwierzat. :lol:

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Czw lip 16, 2009 22:26

Pierwszy banerek

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hh7qh][img]http://99k.pl/1.jpg[/img][/url]

Edit: zmiana adresu obrazka, żeby był krótszy.
Ostatnio edytowano Czw lip 16, 2009 22:39 przez reddie, łącznie edytowano 1 raz

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw lip 16, 2009 22:30

:lol: ja pamietam małą budkę były skrzydełka w panierce i ziemniaczki z surowką ..pycha.to koło tagu było..Oczywiscie w Goleniowie. :lol:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw lip 16, 2009 22:34

o,moja psiapsiółka cala mlodosc w Goleniowie przemieszkala.Tam jest gdzie grillowac:-P

Dobrze drogi Rudolfie,bede do Ciebie mowila "wujku" :ryk: :ryk: :ryk:

kya

Post » Czw lip 16, 2009 22:44

Dobra, "ciocie" i "wujku" - jest propozycja, żeby znów się spotkać :)
:arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93664&start=90

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw lip 16, 2009 22:49

Godna to propozycja :D a, ze dluzszych wyjazdow do polowy wrzesnia nie przewiduje, wiec do terminu moge sie dostosowac.

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Czw lip 16, 2009 22:51

ja też jestem za, ciotka kya weźmie ten dzynks do ubijania mleka ...będzie pyszne latte :lol:

agiis-s

Post » Czw lip 16, 2009 22:51

Ja jak najbardziej bo ostatnio to widze tylko kocie ogony i to co pod nimi a jedynym ludzkim czlowiekiem jest agiis i czesciwo moja rodzinka:-P
Wezme pejcz i oficerki a nie dzynks do ubijania mleka;)))))

Moja ulubiona koszulke podarlam tropiac w krzakach kocieta ale znalazlam dzisiaj godna nastepczynie.Patrzcie i zazdrosccie;))
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 16, 2009 22:55 przez kya, łącznie edytowano 2 razy

kya

[poprzednia][następna]