K-ów, pożegnaliśmy Kicię :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 16, 2009 11:35

Elwirka pisze:
Akima pisze:
Elwirka pisze:Witam w nowym wątku :lol:

Mam nowego wybrańca ale się boję żeby nie stało się to samo co z Diselkiem.
Tak się złożyło, że nawet numer ma ten sam. :roll:

Sprawdziłam, numerek 33 to Mambo. Mambo ma się dobrze, jutro idzie na szczepienie. Chucham i dmucham na nie, żeby były zdrowe. Można wpaść do mnie i obejrzeć sponsorowane kociaki. Zapraszam.

Dzięki za zaproszenie, kto wie może po szczepieniu.Jaki rejon Krakowa może być na pw

Czy to znaczy, że zostałam wirtualnym opiekunem Mambo?
Bardzo się cieszę :lol: :lol:

:ok: :ok: :ok: :ok: Za zdrowie Mambo i wszystkie inne kociaste :D

Kurdwanów

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lip 16, 2009 11:38

Queen_ink, a tam są 3 kolorowe kociaki, tak ?
Mama dzika czy raczej jak Rysia Twoja, którą chyba trzeba reklamować jako prawie MCO :wink:

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lip 16, 2009 11:46

miszelina pisze:Melduję sie porannie! Wczoraj z powodu burzy odłączyłam kompa, a laptop się zbiesił.
Słyszałam imię LIZUN ostatnio w Chironie (btw. zobaczcie na wątek wetów polecanych, jak tam go nie polecają)

Czy ktoś coś wie o Firku, bo mnie nie chcą udzialać żadnych informacji :( Jak wyniki jego testów? Co z łapką?

czeka bez podawania leków, bo doktor chce zobaczyć jak będzie to reagować w warunkach szpitalnych

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lip 16, 2009 12:01

queen_ink pisze:Przekopiuję sobie:
W takim razie dalej poszukuję takich dwóch: http://animalia.pl/produkt,3536,50,Savic_Trotter_1.html (taki sam, tylko dół niebieski), http://www.allegro.pl/item684322929_tri ... g_hit.html .
Sprawa robi się pilna, bo w przyszły weekend muszę odstawić jeden do rodziców (mają 2 koty), a jednego potrzebuję na stałe dla swojego, który do weta jeździ regularnie co miesiąc.

Swoje ogłoszenia uzupełnię dzisiaj.
Od pon. będę mogła łapać tę trikolorkę z garażu, czy będzie dla niej miejsce?

czy mogą objawić się osoby, które mają jakiekolwiek nie swoje transportery podobnie jak klatkę-łapkę?

Tweety

Post » Czw lip 16, 2009 12:03

ja mam od Kinyi wielki transporter szary, podpisany AFN

Akima

Post » Czw lip 16, 2009 12:04

Ja mam tylko jeden swój, ale nie z tą kratką i wczoraj zgarnęłam Kleośkę w tym wieloplowym, oddam jak Pannę zawiozę.

lutra

Post » Czw lip 16, 2009 12:07

Patka_ pisze:i ja sie melduje.

Dzisiaj wyjezdzam do niedzieli mnie nie bedzie.

Dzwonilam do Tweety w sprawie Aslana, jets mi cholernie przykro, ale to ponad moje sily, jesli sie da , chcialabym zeby zamieszkal na wielopolu. ja mam opcje tlyko lazienki bez okien gdzie kot wpada w depresje:/

Pomimo folii moje panele sa zmasakrowane, moj pokoj cuchnie jak kuweta, prawie 2 miesiace to dla mnie za duzo...bardzo przepraszam :(

sorry, Patka, byłam na szkoleniu.
Aslan może trafić na Wielopole pod warunkiem, że jest szczepiony i w dodatku nie wcześniej niż na początku przyszłego tygodnia. Do tej pory musi siedzieć w łazience, chyba, że ktoś weźmie chłopaka do siebie :roll:

Tweety

Post » Czw lip 16, 2009 12:16

Akima pisze:ja mam od Kinyi wielki transporter szary, podpisany AFN

taki z nietypowym zamknięciem?

poszukiwany jest też transporter turkusowy i szaro-granatowy (obydwa Miuti), szaro-ciemnoszary od koleżanki Kosmy, te których zdjęcia pokazuje Queen-ink - 2 sztuki, 1 Miszeliny - chakterystyczna dość luźna czarna metalowa kratka i klatka -łapka !!

Tweety

Post » Czw lip 16, 2009 12:23

Tweety pisze:

poszukiwany jest też transporter turkusowy i szaro-granatowy (obydwa Miuti), szaro-ciemnoszary od koleżanki Kosmy, te których zdjęcia pokazuje Queen-ink - 2 sztuki, 1 Miszeliny - chakterystyczna dość luźna czarna metalowa kratka i klatka -łapka !!

Kratka jest metalowa czarna nie z plastiku. Nie patrzyłam na spód. Może to ten Miszeliny jest. Zobaczę dzisiaj jak wrócę do domku

Akima

Post » Czw lip 16, 2009 12:32

ja w sprawie Zenona Blaszki ...;)

czy mogę mu dawać mleko dla dzieci z kleikiem ryżowym?
ewentualnie takowe ale sojowe bez kleiku?

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Czw lip 16, 2009 12:37

Ochrzciłam go Blacharzem, ale Blaszka lepiej pasuje. :)
Jak on ma się?
CO do karmienia, to ja nie mam pojęcia, ale jak je mięsko, to chyba ok.

lutra

Post » Czw lip 16, 2009 12:40

Maluchom dobrze robi Bebico 3R - takie z ryżykiem.
Tam jest dużo witaminek.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw lip 16, 2009 13:06

Akima pisze:
Tweety pisze:

Kratka jest metalowa czarna nie z plastiku. Nie patrzyłam na spód. Może to ten Miszeliny jest. Zobaczę dzisiaj jak wrócę do domku

Jeśli transporter jest wielki, to nie mój - mój był na 1 kota, pod spodem podpisany moim nickiem (nie AFN)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lip 16, 2009 13:07

Tweety pisze:
miszelina pisze:Melduję sie porannie! Wczoraj z powodu burzy odłączyłam kompa, a laptop się zbiesił.
Słyszałam imię LIZUN ostatnio w Chironie (btw. zobaczcie na wątek wetów polecanych, jak tam go nie polecają)

Czy ktoś coś wie o Firku, bo mnie nie chcą udzialać żadnych informacji :( Jak wyniki jego testów? Co z łapką?

czeka bez podawania leków, bo doktor chce zobaczyć jak będzie to reagować w warunkach szpitalnych

Czyli testów na FIV i FelV też jeszcze nie robił?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lip 16, 2009 13:41

miszelina pisze:
Tweety pisze:

Czyli testów na FIV i FelV też jeszcze nie robił?

o to nie pytałam :oops:

Tweety

[poprzednia][następna]