Aaaa-czyli chodzi o to ,że hormon działa jak magnes-ja tez nie zrozumiałam o co chodzi z tym magnezem -koniecznie dopytaj wetke o te terapie-może wetka Milenki wprowadzi takie leczenie dla Zuli?
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Aniu, bardzo się cieszę!
Głaski dla koteczków i kciuki wielkie cały czas!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A ja dzisiaj coś kupiłam moim skarbusiom. Ale one nie bardzo zainteresowane. Córka wklei zdjęcia jak będzie można.
Moja Bunicia tylko wiedziała do czego to służy. A tak w ogóle to Buńcia jurto 17 lipca obchodzi 7 urodziny( tak ma wpisaną datę urodzenia w książeczce) Życzenia zdrówka mile widziane. Chyba ją kocham, tak myślę, chyba.
Kochana Buńciu! Życzymy Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdróweczka, mnóstwo pomysłów na zabawy, spełnienia marzeń oraz duuuużo miłości i mizianek od Dużych
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.