Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - miłych senków![]()
(to w ramach podlizywactwa było
)
Warszawskie Siostry Czarowne - klatka wystawowa jest mi potrzebna![]()
![]()
![]()
![]()
POMOCY
![]()
![]()
Ola, może jakieś zapytanie na koty wrzuć? Nic mądrego mi do głowy nie przychodzi....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - miłych senków![]()
)
![]()
![]()
![]()
POMOCY
![]()
![]()
AYO pisze:
ja chcem na fiordy
białko mi się w organizmie ścina
ewa74 pisze:Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - miłych senków![]()
)
![]()
![]()
![]()
POMOCY
![]()
![]()
Ola, może jakieś zapytanie na koty wrzuć? Nic mądrego mi do głowy nie przychodzi....
villemo5 pisze:Witam klejąco... Wszystko się klei, a najbardziej człowiek sam do siebie w taką pogodę. A ja jeszcze sobie zrobiłam wypad do Olsztyna dzisiaj.
Czy ktoś podał już Smoczycy3g numer konta Czarownic?
Erin pisze:Siostro Prezes, a inne siostry też mogą podawać nr konta w zastępstwie Siostry Skarbniczki?
Patsy pisze:Ale ogólnie mam się nieźle, życie galopuje, dużo się dzieje...tylko czasu deficyt
Dzyśka pisze:Ja bardzo przepraszam, ale chciałabym pouprawiac prywatęJak ktoś nie chce, nie musi dalej czytać
![]()
1. Jeśli którakolwiek z Sióstr szuka absolutnie idealnego kota- polecam GasparkaJest tak idealny, że nie do końca można uwierzyć, że w ogóle istnieje. A jeśli żadna z Sióstr nie szuka kota idealnego, ale musi się odstresować proponuję wejście na jego wątek - tak pięknych kocich portretów dawno nie widziałam
![]()
2.Mój Wojtuś ma zespół przedsionkowy, zapalenie ucha środkowego i guza w uchuW poniedziałek będzie miał operację. Proszę wszystkie Czarownice o najmocniejsze czary i rytuały, jakie znają, żeby operacja się udała i żeby teraz już tylko zdrowiał.
Koniec prywatyBless it be.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 99 gości