Mam wrazenie,że przyblokowała mi sie poczta-nawet spamy nie wchodziły-teraz Kamila na moja prośbę przesłała mi maila i doszedł+3 spamy ,a przez dwa dni nic?
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Zrobienie jej takiego statycznego zdjecia,to nieomal wyczyn-Maszka jest jak owsik-wierci się i wszystko ja interesuje,a najbardziej sznureczek od aparatu A aparat padł całkowicie-wkurzyłam sie i kupiłam nowy-cena chyba niezła499 zł za kodaka M340-matryca 10,2 megapikseli-na droższy sie nie zdecyduje-na moje potrzeby i taki wystarczy-tamten miał 4.0mp
Oprócz tego w zestawie jest ładowarka i akumulatorek-ładuje sie prze kabel usb-bede tez mogła ładowac mp3
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasiu, znam teraz ból zrobienia zdjecia owiskowi małemu ale wyszło super!
ja na aparatach się nie znam wcale, swojego nie mam, jedyną zaletą jeszcze tz-ta jest to, ze ma lustrzanke sony, więc mogę korzystać, jak nie zabierze ale co mi po lustrzance, jak ja zdjec robic nie umiem, tylko jak małpka pstrykam
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Dla mnie lustrzanka to wyższa szkoła jazdy-musze obyć sie taką idiotenkamerą-w końcu fotografikiem i tak nie zostanę,ale licza się checi !
Żeby robic takie zdjecia jak Małgosia i Kamila -trzeba miec po prostu dar!