Chlory, Potwory & Psy. Debilowo - cz.II. Po szpitalu

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 13, 2009 17:27

:?: :?: :?:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lip 15, 2009 15:57

:?: :?: :?:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro lip 15, 2009 22:01

Tym razem nie moja wina, miau mi nie działało :P. Pomijam, że mam wredne zapalenie zatok i przez cały tydzień siedzę w domu - tj. mam siedzieć w domu, ale spacerki tudzież wyprawy do weta odbyć trza :roll:. Ba, w zasadzie to mam nawet zakaz siedzenia przed kompem! :placz:

Z Gburkiem na razie wszystko w porządku, oby tak zostało!
Za to Kiara dostała zapalenia pęcherza :roll:. A Kicia - zapalenia spojówki w drugim oku. Drugi raz wciry chyba (porządnie) nie dostała, więc ja już nie wiem, co to. Wiem tylko, że dług u weta wygląda coraz piękniej :?

Młode miało dziś ściągane szwy i wreszcie popyla bez kołnierza :D. Zabawa z nimi przednia, nic tylko siedzieć i się gapić na szaleństwa gówniarzy :lol:

A Kazan zbił dzisiaj Bulwę :wink:. Bo się psisko coraz rzadziej boi, a coraz bardziej cieszy. No i dzisiaj jak wróciłam od weta z młodymi to się tak uradował, że ogonem przywalił dwa razy Bulwikowi siedzącemu na kartonie przy wejściu do pokoju...

Popcorn żrą. Wcale nie Chlory. Dobre wujki dają przykład młodzieży i Milka rzucała się dzisiaj na prażoną kukurydzę 8O
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Śro lip 15, 2009 22:06

Ale sie dzieje! 8O

Dorota

Post » Czw lip 16, 2009 6:30

behemotka pisze:A Kazan zbił dzisiaj Bulwę :wink:. Bo się psisko coraz rzadziej boi, a coraz bardziej cieszy. No i dzisiaj jak wróciłam od weta z młodymi to się tak uradował, że ogonem przywalił dwa razy Bulwikowi siedzącemu na kartonie przy wejściu do pokoju...

:ryk:

:ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw lip 16, 2009 17:03

Błysk od dwudziestu minut liże siatkę na balkonie :roll:. Te koty nie przestają mnie zadziwiać...

Kiełki bambusa żrą. Razem z przyległościami: marchewką, grzybami mun i ziarnami soi. Tylko paprykę marynowaną oszczędziły. Cóż, widać wolą surową (bo surową - przypomnę - żrą).
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Czw lip 16, 2009 17:30

czy nie byłoby prościej założyć że żrą wszystko, i pisać czego nie żrą? lista chyba byłaby krótsza....

są chętni na małoletnich?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw lip 16, 2009 20:16

rambo_ruda pisze:czy nie byłoby prościej założyć że żrą wszystko, i pisać czego nie żrą? lista chyba byłaby krótsza....

są chętni na małoletnich?

Pewnie prościej. Ale muszę przyznać, że ich pomysły wciąż mi imponują 8)

Z małoletnimi trudna sprawa... Kumpel koniecznie je chce. Wszystkie. Tylko nie wiadomo kiedy będzie mógł :roll:. Nadal się waham.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 17, 2009 14:54

Sprzątam.

PILNIE wymienię wszystkie koty (sztuk 10) na sfinksy. Dońskie, petersburskie - bez różnicy.
Zamienię też wyżłopodobnego czarnego kundla na któreś z poniższych:
- nagi pies peruwiański,
- grzywacz chiński,
- nagi pies meksykański (wersja duża).
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 17, 2009 15:41

Hmm, a Rudy Głupek zostaje :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 17, 2009 16:10

Wielbłądzio pisze:Hmm, a Rudy Głupek zostaje :wink: ?

Rude praktycznie nie linieje :twisted:
No, po prawdzie to Bulwa też w zasadzie się nie rozsierścia... Ale on sobie nagrabił na innych polach aktywności :roll:

Padam na ryj. A chora jestem, miałam odpoczywać, leżeć, dużo spać (i nie zbliżać się do komputera :oops:). W podłodze - choć raz na dwa miesiące - można by się przeglądać, gdyby nie to, że lakier jest półmatowy, a nie błyszczący :wink:. A przy całym zmęczeniu mam świadomość, że jutro nie będzie NIC widać :placz: :placz:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 17, 2009 21:15

behemotka pisze:Sprzątam.

PILNIE wymienię wszystkie koty (sztuk 10) na sfinksy. Dońskie, petersburskie - bez różnicy.
- nagi pies peruwiański,
- grzywacz chiński,

Mogę wpaść z maszynką do golenia inwentarza i przerobić.
Ze swojego puchatego małego szpica podlaskiego zrobiłam już półnagiego puńskiego ogoniacza 8)

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Pt lip 17, 2009 22:03

Apsa pisze:
behemotka pisze:Sprzątam.

- nagi pies peruwiański,
- grzywacz chiński,

Mogę wpaść z maszynką do golenia inwentarza i przerobić.
Ze swojego puchatego małego szpica podlaskiego zrobiłam już półnagiego puńskiego ogoniacza 8)

Fajna rasa 8)
Zapraszam, zapraszam :D. A jak się maszynka omsknie i któryś z pacjentów nie przeżyje operacji, to też w sumie żadna strata dla społeczeństwa :twisted:

[kurka, jak miau zaczęło znowu działać, to teraz dogo się krzaczy? :roll:]
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Sob lip 18, 2009 15:22

No, wreszcie jakaś normalna pogoda :D, a nie te upały tropikalne.
Ponieważ przez ostatni tydzień zasadniczo siedziałam w domu, zaobserwowałam codzienne zjawisko futerkowej kostnicy :wink:, tj. leżenia odłogiem i nic nie robienia przez cały dzień. Przypisywałam to parszywym warunkom atmosferycznym.
Ale dzisiaj to samo 8O. Tu nie chodzi o pogodę, to po prostu lenie śmierdzące :roll: :roll:

Choć niestety czasem przejawiają też aktywność... Bulwa właśnie zrzucił z biurka dysk zewnętrzny :evil:. Czy ja WSZYSTKIE obiekty ruchome muszę przyklejać do powierzchni płaskich stabilnych?

Mały Upierdliwy Pingwin twierdzi, że żre gotowany bób. Od dziesięciu minut włazi mi do talerza (pingwin, nie bób). Chlory mają zdecydowanie za duży wpływ na gówniarzy.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Sob lip 18, 2009 19:34

U nas pogoda nadal masakryczna, ja sama ledwo żyję, a jak pomyślę, że wszystkie te darmozjady mają na grzbietach jeszcze futra :roll: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]