Miałam okazję poznać Pumkę, jak się wiozłyśmy na wymaz z gardła... Obsmarkała mnie i panią pobierającą, ale to było nic w porównaniu z tym, co zrobił Bączek, który powinien nazywać się Urygant...
Powodzenie i kciuk.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Miałam okazję poznać Pumkę, jak się wiozłyśmy na wymaz z gardła... Obsmarkała mnie i panią pobierającą, ale to było nic w porównaniu z tym, co zrobił Bączek, który powinien nazywać się Urygant...
Powodzenie i kciuk.
Akima pisze:Upał straszny w biurze więc mam pomysły gorące. Może w tej Galerii Krakowskiej to obstawimy wszystkie piętra w stroju bikini, żeby przykuć uwagęPomysł może zwariowany ale coś w sobie ma. W ciągu weekendu AFN wyszedłby z dlugów a może byśmy się jeszcze załapały w telewizji na reklamę Fundacji
Nie wiem jeszcze jak ale jakoś musi być. Nie ma Krakowa bez AFN.
A to wszystko w reakcji na info o długach i że znowu w totak nie wygrałam
Akima pisze:Nie ma Krakowa bez AFN.
Miuti pisze:Akima pisze:Nie ma Krakowa bez AFN.
CUDOWNE!
TO BĘDZIE NASZE ZAWOŁANIE BOJOWE !!!!!!!!!!!
lutra pisze:Aga, a czy masz więcej puszek na zbiórki?
Może byśmy je rozparcelowali między siebie i rozstawili, skoro z jednej było 140 pln to z 10 będzie z 1000, nie?
Obiecuję, że w końcu dotrę do Gal Krk i może byśmy mogli cokolwiek zacząć robić już w sierpniu, tylko mówię z góry, że ja sierpniowo ograniczona jestem.
I jeszcze chciałam spytać, ile sterylek w ogóle dostajemy, jaka jest procedura, bo może dałoby się jakoś zrobić, żeby było ich więcej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, olabaranowska, puszatek i 1532 gości