wątek Lao i Malagi. DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2009 8:28

i jak i jak? są jakieś wieści od Mró? udało się zrobić dla Mró oddzielny pokoik na początek? Jak kuwetkowanie?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pt lip 10, 2009 9:46

Żadnych wieści :evil: Zaraz napiszę do nich mejla.

Edit: Napisali do mnie. Mrówka zamieszkała w jednym pokoju i od razu załatwiła się prosto do kuwety. Ton mejla bardzo pozytywny, moje obawy na razie rozwiane.

A ja właśnie dostałam nową pracę :dance2: :dance: Tylko do końca roku, bo przy realizacji projektu unijnego, ale za to fajną i za sensowne pieniądze. Cieszę się ogromnie.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt lip 10, 2009 14:12

seidhee pisze:A ja właśnie dostałam nową pracę :dance2: :dance: Tylko do końca roku, bo przy realizacji projektu unijnego, ale za to fajną i za sensowne pieniądze. Cieszę się ogromnie.

gratuluję :D

i trzymam :ok: :ok: :ok: za dobre domy dla reszty dzieciaków :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 10, 2009 16:19

Mrówcia!!!!!!!!!!!!!!!! :D Słonko... jak fajnie!!!!!!!!!!!! :D i jak super że Duzi w końcu wysłuchali dobrej rady :D
:dance:

(i też gratuluję!!! :D )
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Pon lip 13, 2009 9:53

Maszeńka ma domek :) Jedzie do niego w piątek.

Wczoraj Malażce coś przestawiło się w móżdżku, jak się rozmiziała, i poszła do drzemiących na krześle kociaków i zaczęła je lizać i przytulać:) Wszyscy się rozmruczeli, a Maszka głuptasek uparła się, że będzie Malagę ssać :lol: O dziwo kotka nie miała nic przeciwko. Tylko trochę im było ciasno na tym krześle, bo to już całkiem duże koty, i co chwilę któryś spadał. Słodziaki. Jak tak dalej pójdzie, to nikt mi nie uwierzy, że to nie są jej dzieci :lol:

seidhee

Post » Pon lip 13, 2009 10:10

gratulacje domkowe :)
ale z tym ssaniem to uwazaj, bo kocica może mleka dostać a zahamowanie go bywa trudne
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lip 13, 2009 10:31

xandra pisze: ale z tym ssaniem to uwazaj, bo kocica może mleka dostać a zahamowanie go bywa trudne

Serio? 8O Kastratka? Łomatko. No dobra, będę uważać :) Jeszcze nam laktacji brakuje... (Choć podejrzewam, że to był epizod wywołany pogodą czy czymś, bo zwykle Malażka ich unika lub pacyfikuje :lol: )
A w ogóle to trochę mnie dziwi, że one po miesiącu spędzonym bez matki przypomniały sobie o ssaniu cyca.

seidhee

Post » Pon lip 13, 2009 10:35

tak, kastratka
przykładów daleko nie muszę szukać, kocica która na początku prychała na malucha ode mnie u ludzi, tak go pokochała że dostała mleka i chyba nawet zapalenia listwy bo mleko mały chętnie pił, ale do momentu, a i był jeden sutek czy dwa tylko "ściągane"
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lip 13, 2009 11:38

Dostałam pytanie o Lao. Niby fajnie, bo pani chce Lao i jedną siostrę, a może nawet dwie - chyba to jedyna szansa wyadoptowania Xeny :lol: Odpowiedziałam i... wiecie co... ja wcale nie chcę oddawać Lao... :oops: Jest taki słodki, śliczny, zabawny, miziasty, wesoły... Co prawda dziwna z niego szylkretka - czarno-biała i z jajkami :P no ale to esencja kociaka. No i powieście mnie, ale mam nadzieję, że ten domek odpadnie.

(Ostatnio nie myślę specjalnie jasno, jestem przemęczona i z powodu zmiany pracy przepadnie mi urlop - więc przemówcie mi do rozumu ;) )

seidhee

Post » Pon lip 13, 2009 11:40

niniejszym Ci przemawiam :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lip 13, 2009 11:45

Słuchajcie, jeszcze w kwestii moich zaćmień umysłowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96495&highlight=

Wiem, że załatwiam to wszystko jak krowia dupa, ale to w tej chwili szczyt moich możliwości. Jeśli któraś z was miałaby czas któregoś pięknego popołudnia w tym tygodniu, to dajcie znać.

seidhee

Post » Pon lip 13, 2009 12:05

Masza! :D jak rewelacyjnie!!!

Może jeszcze jakiś fajny dla Lao i Xenki się jednak znajdzie :) Ale wypatruj tych najfajniejszych (jak do tej pory) :) I jak masz jakieś wątpliwości - to długo się zastanów skąd one się biorą, bo czasami kurcze jednak te intuicyjne kwestie są cholernie trafne, choć ciężko ustalić na początku skąd się biorą.

Mró i Maszeńka - wielkie kciukacze za te Wasze domki :ok:

No i Xenka z Laosiem - weźcie się w garść dzieciaki a nie tu cmokać Malagę! :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Pon lip 13, 2009 13:07

Łomatko, jestem w szoku 8O Mój TŻ właśnie napisał, że Lao zwiał na klatkę schodową i dał się złapać tylko dlatego, że zawahał się przed skokiem pół piętra w dół :evil: Co za gamoń! Może jednak go oddamy :lol:

seidhee

Post » Pon lip 13, 2009 13:26

koniecznie do domu osiatkowanego i okratowanego :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro lip 15, 2009 13:14

miau ostatnio coś szwankuje, więc tylko napiszę, że dziś u maluszków jest jedna wizyta. Ciekawe jaki będzie efekt 8) W każdym razie trzymanie kciuków wymagane :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

[poprzednia][następna]