Duero pisze:ooo sorka nie spojrzałem na datę tylko na miasto i pomyliło mi się z wystawą która była w ten weekend w trójmieście.
ktoś wie gdzie są jej wyniki?
w odpowiednim wątku i i tu

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Duero pisze:ooo sorka nie spojrzałem na datę tylko na miasto i pomyliło mi się z wystawą która była w ten weekend w trójmieście.
ktoś wie gdzie są jej wyniki?
Ewa Chojnacka pisze:
Warunki weterynaryjne:
Koty uczestniczące w wystawie muszą być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych.
Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż 3 dni przed wystawą. Obowiązkowe są szczepienia przeciwko wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą. Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki, koty białe dodatkowo zaświadczenie o stanie słuchu.
Prawo wstępu na teren wystawy mają koty, które ukończyły 3 miesiące, są umieszczone w katalogu i które przeszły kontrolę weterynaryjną.
Koty muszą przebywać w klatkach do oficjalnego zakończenia wystawy.
Kikee pisze:Czy 3 m-czne kociaki tez musza byc zaszczepione p/wsciekliznie ?
Nie widze informacji na temat kociat .
malgosia_07 pisze:Kikee pisze:Czy maluchy w kl. 12 obowiazuje szzepienie p/ wsciekliznie ? bo nie widze informacji w tym temacie .
Kociąt w klasie 12 nie obowiązują szczepienie przeciw wściekliźnie :D
malgosia_07 pisze:To już kolejny raz.... nie czytasz odpowiedzi
Kikee pisze:Czy 3 m-czne kociaki tez musza byc zaszczepione p/wsciekliznie ?
Nie widze informacji na temat kociat .malgosia_07 pisze:Kikee pisze:Czy maluchy w kl. 12 obowiazuje szzepienie p/ wsciekliznie ? bo nie widze informacji w tym temacie .
Kociąt w klasie 12 nie obowiązują szczepienie przeciw wściekliźnie :D
Olivia pisze:nawet jesli, to nie sądzę, żeby ZK albo CCA od tego zbankrutowali.catani pisze:wiekszosc zrobi "rodzinna narade" i wybierze albo te albo tamta wystawe
Mnie uszczęśliwia każda wystawa w 3city, niezależnie od terminu
Ćma pisze:
Mnie by szalenie uszczęśliwiła (oprócz Poznania to jedyna lokalizacja wystawowa, do której mam bliżej niż 7 godzin jazdy pociągiem), gdyby nie fakt, że w sezonie ciężko o nocleg. Szczególnie, jeśli się ma tylko pociąg jako transport, bo wtedy wszelkie noclegi w większej odległości od wystawy odpadają.
A Sopot i Gdańsk kocham. Mam sporo miłych wspomnień związanych z tym miasteczkiem.
Ewa Chojnacka pisze:Zaproszeni sędziowie:
p. Anna Wilczek PL III
p. Stephe Bruin NL I, II, III, IV
p. Ireneusz Pruchniak PL I, II, III
p. Nurit Phal IL I, II, III, IV
p. Satu Hämäläinen FIN I, II, III, IV
p. Albert Kurkowski PL I, II, IV
p Cristina Ratio FIN I, II, IV
p. H. G. Scholer B I, II, III, IV
Organizatorzy zastrzegają sobie prawo zmiany składu sędziowskiego.
/.../
Warunki weterynaryjne:
Koty uczestniczące w wystawie muszą być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych.
Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż 3 dni przed wystawą. Obowiązkowe są szczepienia przeciwko wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą. Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki, koty białe dodatkowo zaświadczenie o stanie słuchu.
Prawo wstępu na teren wystawy mają koty, które ukończyły 3 miesiące, są umieszczone w katalogu i które przeszły kontrolę weterynaryjną.
Koty muszą przebywać w klatkach do oficjalnego zakończenia wystawy.
maaaagda pisze:Sędzia Cristina Ratio zrezygnowała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości