LUCY URODZILA TRZY SLICZNE MALUSZKI :)) NOWE FOTKI S 97 :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 27, 2009 17:00

Witaj Saro! :D Maks wyrósł na pięknego kota. Ale ma bardzo ciekawe umaszczenie. Podobny jest do Atosa Ani Rylskiej :D

A tu moja niespodzianka.
Zobacz
8O
[url][URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c4c9d32548daab8d]Obrazek[/url][/url]
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Pon cze 29, 2009 14:32

sarra mamy już dwa podobne koty w domu :lol:

Twój Samson i mój Hektor :)
Mój Atosi i Twój Maxiu :)

co u Was slychać?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Wto cze 30, 2009 11:52

Tak Aniu wlasnie tez skojarzylam :lol: mi teraz tylko jeszcze krowka do kolekcji brakuje :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Wto cze 30, 2009 11:53

borosia pisze:Witaj Saro! :D Maks wyrósł na pięknego kota. Ale ma bardzo ciekawe umaszczenie. Podobny jest do Atosa Ani Rylskiej :D

A tu moja niespodzianka.
Zobacz
8O
[url][URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c4c9d32548daab8d]Obrazek[/url][/url]

lo matko Borosiu ! a co to za sliczne malenstwa? twoje?? i gdzie one siedza,co to za pomieszczenie i to pudelko 8O
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Wto cze 30, 2009 17:28

to piwniczaki :(
bezdomniaczki :(

Anna Rylska

Post » Wto cze 30, 2009 21:19

Oj maja juz domki zapewnione, tylko trzeba trochę poczekać. Maja juz 4-tygodnie. Musze coś na pchły załatwić, bo juz maja. Pewnie ich mamusia tez ma. Jeszcze ze dwa tygodnie i będę ciachać mamuśkę. Bo nie ma gdzie je przechować razem. A jak sa domki to i lepiej żeby juz zajeły sie kociakami, bo na ulicy jest dla nich niebezpiecznie. Do 13 lipca beda miały spokój - w suszarni.
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Czw lip 02, 2009 11:30

To cale szczescie ze te bidulki juz maja domki i mam nadzieje ze duzi beda kochajacy :D

U nas upaly okropne 8O kotom bardo daje sie we znaki.

Charlie mnie ostatnio ssie 8O spie w koszulce na ramiaczkach i czasem ''cos'' sie wyslizgnie na wierzch no i Charlie odkryl co to i probuje ssac 8O i gryzc.Musze sie szybko ewakuowac z lozka albo nakryc po sama szyje i poczekac az zasnie albo pojdzie sobie :lol: bo nawet jak zaslonie to on spowrotem kopie zeby sie do cycusia dostac :lol: Bosz co za kot :D

Powiedzcie mi cioteczki kiedy jest czas na kastracje chlopakow? Max i Charlie juz probuja bzykac i Lucky i Lucy 8O Mala jeszcze nie miala rujki i chcialabym poczekac troszke bo ona jest naprawde malenka,wciaz wyglada jak 3 miesieczny kociak,natomiast chlopaki -no nie jestem pewna czy jeszcze nie zawszesnie.Maluchy maja po 6 miesiecy i chcialabym aby chlopaki sie najpierw w pelni rozwinely.
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Wto lip 14, 2009 19:17

ło mamo :)
Może są tu bardziej doświadczeni... Moja wetka radziła mi czekać tak do 9 miesiąca (u chłopaków), a u dziewczyny po pierwszej rujce. Wiem jednak, że każdy ma swój pogląd na tę sprawę....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lip 14, 2009 23:58

jak narazie to sie uspokoili :D to byl taki pierwszy odruch zwiazany z rozwijaniem 8O wetka tak powiedziala no i chlopaki jeszcze nie sa gotowe do ciachania :D jeszcze musimy poczekac. Z Lucky tez jeszcze z jakis miesiac :D
Ze ssaniem tez sie uspokoili,chyba juz im pomalu przechodzi,wyrastaja :D
Charlinek pokochal zabawy woda :lol: uwielbia jak woda leci z kranu,jak tylko uslyszy to odrazu biegnie i wklada lapki,chlapie wszystko i bardzo mu sie to podoba :D a jak ladnie potem daje lapki do powycierania :D
Ale rozrabiaja za dziesieciu :D Dzisiaj poszli do ogrodka na chwile i jedyne co ich interesowalo to lapanie much :lol: nagralam filmik musze tylko znalezc czas zeby przerobic i wrzucic na forum :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Śro lip 15, 2009 1:47

Nie chce cie straszyc, ale mala kicia moze miec rujke juz w szostym miesiacu, co czesto sie zdarza, i nawet mozesz tego nie zauwazyc jezeli mieszka z niekastrowanymi kotami i szybko zostanie pokryta. Kicia kolezanki niespelna szesciomiesieczna zostala pokryta przez brata.

AlkaM

Od: Nie sty 04, 2004 6:14

Post » Czw lip 16, 2009 0:24

Lucky bedzie sterylizowana w przyszlym miesiacu.

Charlie jest chorenki :( Niedawno zauwazylismy ze lewe oczko bylo takie zamglone,metne.Ale na drugi dzien juz bylo lepiej i lepiej,stwierdzilismy ze bedziemy obserwowac bo chlopaki ciagle walcza w zabawie wiec moglo byc zadrapanie.Przeszlo ladnie,i kilka dni temu znow bylo tym razem prawe oczko takie zamglone,przedwczoraj bodajrze.Znow ladnie przeszlo a dzis znow lewe,ale tym razem on je mrozy,i jakis taki troszke nieswoj. Chyba trzeba bedzie sie wybrac do weta,bo to nie moze byc ciagle od zadrapan.Obserwujemy narazie. Przy sztucznym swietle wieczorem jak patrzy to jedna zrenica ta zdrowa jest czysta i czarna a ta chora taka zielona. Nie ma zadnej ropki ani nic. Mam nadzieje ze to nic powaznego
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Czw lip 16, 2009 8:15

dzień dobry :)

pozdrawiamy Cioteczkę Anię i jej cudne futerka :love:

Anna Rylska

Post » Czw lip 16, 2009 12:14

Witaj Aneczko!

Oko Charlinka wydawalo sie juz troszke lepiej ale znow jest metne,zrenica trroszke powiekszona,on je mruzy albo jest lekko opuchniete :( nie obejdzie sie bez weta raczej :( prosimy o kciuki
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Czw lip 16, 2009 17:19

Kciuki som. Za ślicznotka małego. No, lepiej iść do weta....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lip 16, 2009 17:46

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]